Щоб домашні улюбленці завжди залишалися здоровими і активними необхідно їх забезпечити правильною їжею. Адже собаки теж повинні отримувати корисні вітаміни і елементи, які і забезпечують здоров'я тварини. На сучасному ринку достатньо великий асортимент зоопродуктів, але варто щоразу експериментувати і шукати, необхідно підібрати правильне і збалансоване харчування, тоді і тварина, і її власник почуватимуться добре.

Який корм для собак вибрати?

Які бувають види корму для собак?


Основні різновидності корму для собак - це сухий і не сухий корм. Більший попит має саме сухий продукт для собак. Але при його виборі потрібно звертати увагу на багато факторів. Якісний продукт той, що переважно складається з м'яса - це основа харчування тварини. Далі потрібно зважити на вік домашнього улюбленця (цуценя чи доросла істота), а також рухливість, стан здоров'я і навіть породу.

Ознайомитися чи вибрати корм для Вашої собаки можна на сайті - https://belvet.ua/ua/sukhoy-korm-dlya-sobak/

Акцентуючи увагу на вік і стан тварини важливо зробити правильний вибір. Маленькому цуценяті і дорослому псу потрібно харчуватися по-різному (це також залежить і від породи, наприклад, лабрадор і пікінеси), адже засвоєння корисних і життєво необхідних елементів відрізняється в різному віці (також, може відрізнятися залежно від породи собаки) так само, як і затрати енергії. Активним і спортивним собакам теж необхідно вживати корм з підвищеним складом вітамінів, тому як у них більші затрати енергії. А такі продукти для повсякденного харчування не підійдуть собакам з явними хворобами, їм потрібен спеціальний раціон.

При зміні виробника чи бренда, а також вида корму, варто придивитися до тварини чи не спостерігаються розлади або алергічні реакції, які свідчать про не відповідне харчування.

Переваги собачого корму


В спеціалізований інтернет магазин "Белвет" надходять різні корма для собак. Орієнтуючись на домашнього улюбленця буде легко зробити свій вибір, адже вся продукція поділена на різновиди (по типу, виробнику, складу, розміру собаки, породі), а це допомагає зменшити коло пошуку. А ось переваги корму в тому, що він містить всі необхідні поживні речовини, які повинні надходити щоденно з їжею, такі як кальцій, магній, фосфор, калій і хлор. Але краще перевіряти склад вітамінів і мінералів.

Харчуючись правильно собака виглядатиме здоровою і активною, а власник тварини - щасливим!


Поделитесь в соцсетях: