Вибір й покупка дитячого взуття - це відповідальне і досить клопітке заняття для більшості молодих батьків. В процесі покупки пари взуття для малюка може виникнути безліч питань, з якими молоді батьки самостійно розібратися не зможуть.

Сучасні взуттєві магазини пропонують дуже широкий асортимент, як дитячого, так і дорослого взуття. Можна виділити ряд брендів, які роблять особливо якісне взуття, знайти таке взуття можна, відвідавши магазин взуття Ecco, де широкий асортимент якісних товарів за доступною ціною.

Вибираємо зручне взуття для малюка


Однак якщо вам необхідно прикупити пару взуття для своєї дитини, то варто спочатку розібратися, на що звертати увагу при виборі в магазині. По-перше, варто виділити для себе найважливіші аспекти - комфорт і щоб взуття не спровокувало розвиток плоскостопості в ранньому віці.

По-друге, давайте розберемося, з якого віку варто привчати малюка ходити у взутті. Фахівці рекомендують купувати першу пару дитячого взуття, як тільки малюк навчиться твердо стояти на ногах. Вся справа в тому, що замкнутий простір формує стопу і робить поставу правильною, але бажано купувати для дітей до п'ятирічного віку ортопедичне взуття, щоб забезпечити профілактику плоскостопості.

Підошва в дитячого взуття повинна бути гнучкою і тонкою, а перекат від п'яти до носка забезпечить стійкість для малюка під час руху. Придбати якісне дитяче взуття сьогодні не проблема, але батьки повинні вміти вибирати взуття. Так, ортопеди рекомендують віддавати перевагу взуттю з широким носком, де пальці не будуть здавлюватися.

Пара дитячого взуття з каблучком дозволить дитині навчитися тримати поставу і не дасть малюку завалюватися назад, коли він буде відточувати свою майстерність ходити. Задник взуття повинен бути жорстким і берегти п'яту від пошкоджень.

Популярні види взуття - сандалі і шльопанці з відкритою п'ятою не варто купувати дитині до чотирьох років - це взуття для малюка не підходить.

Що всередині?


А всередині черевичка повинна бути перфорована устілка, яку можна легко дістати, замінити або випрати. Текстиль, шкіра і замша стануть ідеальними матеріалами для виготовлення дітячих черевиків. Ніколи не варто купувати черевички на виріст - це не практично і нерозумно, крім того, розмір взуття повинен бути підібраний ідеально.

Хороше дитяче взуття коштує недешево, але це якраз той випадок, коли економія не доречна, адже мова йде про дитяче здоров'я.


Поделитесь в соцсетях: