Привабливий зовнішній вигляд, хороші характеристики, низька витрата палива, ергономічний салон – на ці аспекти автомобіля ми дивимося в основному, коли плануємо купити нову або б/у машину у Trade IN Group https://trade-in.group/. У чому вигода придбання транспортного засобу у цій компанії, та яке авто краще вибрати?

Trade-in автомобілів у Києві: переваги та умови

Переваги компанії Trade-in авто


Важливим критерієм вибору оптимальної моделі автомобіля є не лише витрати на технічне обслуговування, а й вигідні умови. У Trade IN Group останньому фактору приділяється особлива увага. Достатньо поглянути на значний список послуг та варіантів купівлі авто:
  • кредит;
  • лізинг;
  • викуп;
  • обмін авто на авто;
  • оцінка вартості;
  • страхування та ін.
Зупинені ланцюжки поставок, зростаючі ціни та виробничі проблеми перевернули автомобільний ринок із ніг на голову. Купити б/у автомобіль у хорошому стані стає все важчим, тому в автосалоні користується особливою популярністю послуга Trade-in авто у Києві. На думку експертів, це найпростіший і найдоступніший спосіб змінити свою стару машину на інше авто.

Найнадійніші автомобілі б/у


Більшість автолюбителів перед покупкою запитують, які моделі автомобілів найбільш безвідмовні. Багато рейтингів надають таку інформацію, але найоб'єктивнішими вважаються, складені безпосередньо водіями. У списку, наведеному нижче, враховувалися не лише кількість і частота дефектів, але й час, необхідний для їх усунення, та пов'язані з цим витрати.

Хетчбек Хендай і30


Перше місце в рейтингу надійності займає Hyundai i30, що випускався у 2011-2017 роках. У власників цих автомобілів не було надто багато проблем під час його використання. Цю модель автомобіля можна вважати вільною від несправностей.

Поломки пов'язані найчастіше з коробкою передач та зчепленням. І бензинова, і дизельна версії автомобіля виявилися цілком надійними та практичними. Hyundai i30 - безвідмовний хетчбек, на думку 98,9% його користувачів.

Седан Ауді А3


Другим за надійністю авто стало Audi A3 третього покоління, яке випускається на заводах німецького концерну з 2012 року. Цікаво, що у автомобілів із дизельним мотором виникало менше несправностей, ніж у автомобілів із бензиновими двигунами. Audi A3 - безвідмовна машина, на думку 98,4% її користувачів.

Trade-in автомобілів у Києві: переваги та умови

Шкода Октавія


Skoda Octavia третього покоління з дизельним двигуном під капотом посіла третє місце як найменш аварійний компактний автомобіль. Моделі з силовою установкою TDI виявилися менш стійкими до відмов, ніж бензинові версії. Октавія випускається з 2013 року і вже зазнала рестайлінгу. Skoda Octavia третього покоління – надійне авто, на думку 97,3% її власників.

Читайте на тему: Як привезти авто з Америки?


Поделитесь в соцсетях: