Авто з США під ключ – це вже звична практика покупки машин українцями. Фактично нові автівки можна знайти на спеціальних аукціонах, де вони продаються із величезними знижками. В такому разі навіть з урахуванням митних платежів та транспортування через океан покупка автівки обійдеться вам на 40% дешевше. Як відбувається покупка і перевозка американського авто, нам розповіли експерти компанії Car Hunter.

Як привезти авто з Америки?

Знайдіть свою ластівку на аукціоні


Авто з Канади чи Сполучених Штатів Америки найбільш вигідно придбати на спеціальному аукціоні – як Copart або IAAI. На них потрапляють нові машини, вилучені у власників через боргові зобов’язання чи в результаті банкрутство. Часто це автівки із корпоративних автопарків – і жодних крадених транспортних засобів. Зазвичай в США обирають машини середнього або преміального класу американського, японського або німецького виробництва. «Хюндай Елантра», чи «Форд Фокус» 2017 року випуску можна купити за 7,5 тисяч доларів із урахуванням всіх додаткових витрат.

За аукціонами потрібно ретельно слідкувати – адже лоти постійно змінюються. Коли з’явилась модель, про яку ви мрієте, потрібно прийняти участь у викупі. Це окреме мистецтво, адже не потрібно захопитись азартом і переплатити. Існують спеціальні поради, як виграти аукціон із найкращою пропозицією, обов’язково з ними ознайомтеся.

Транспортування та розмитнення


Після того, як ви виграли аукціон та сплатили його вартість по інвойсу, необхідно організувати його транспортування в Україні. Спочатку – до морського порту в США, потім – доставку морем в українські порти. Нічого складного в цьому немає, але також потрібно обирати найбільш вигідні пропозиції перевізників.

Розрахувати вартість усіх податкових платежів (митний збір, акциз, ПДВ) в автоматичному режимі допоможе спеціальний калькулятор розмитнення. Потрібно ввести основні характеристики автівки – рік випуску, вартість (із зазначенням валюти продажу) та рік випуску, і система видасть вам остаточну суму податків. Провести усі необхідні операції із розмитнення можна буквально протягом одного дня.

Делегуйте завдання іншим!


Самостійно привезти авто з США в Україні клопітно, особливо якщо ви робите це вперше. Тому рекомендуємо звернутись до спеціальних компаній, які професійно організовують таку діяльність. Спеціалісту досить сказати, яку машину ви хочете і на який бюджет розраховуєте, і всі питання він вирішить із найменшою вашою участю. Більше інформації ви знайдете на сайті компанії, або можете звернутись до її менеджерів телефоном.

Читайте на тему: Доставка машини з США, як метод отримати унікальний екземпляр.


Поделитесь в соцсетях: