Пошук автозапчастин в інформаційному каталозі інтернет-магазину може тривати близько години і більше. Це пов'язано з небажанням компаній-виробників створити доступну, уніфіковану систему кодувань для мережевих комерційних проектів.

Авто.Про показує приклад, як повинен виглядати каталог автозапчастин

Як уникнути неоднозначності при перекладі назв і описів запчастин в каталозі АвтоПро?


Існують тисячі позначень та описів запчастин на французькій, англійській, італійською та німецькою. Люди навіть, знають ці мови, не в силах зрозуміти вузькоспеціалізовані терміни. Використовуючи адаптовані версії каталогів російською мовою, ви отримаєте спотворений переклад, виконаний автоматичною програмою.

Розв'яжіть цю проблему за 5-6 кліків за допомогою інформаційного каталогу маркетплейсу АвтоПро. Клієнти торговельних майданчиків використовують спеціалізоване «дерево пошуку». Система дозволяє:
  • використовувати неточні абревіатури і скорочення;
  • формувати запит без оригінальних назв запчастини;
  • отримувати інформацію про незрозумілі термінах (додаткові виноски).

Погодьтеся, переклад каталогу автозапчастин вручну - дуже складна і довга завдання. В інформаційному каталозі маркетплейса https://avtopro.ua щодня з'являються нові пропозиції. Характеристики товара регулярно відслідковуються і синхронізуються з кодуванням в режимі онлайн.

Можливості пошуку запчастин на маркетплейсе АвтоПро


У каталозі використовується тільки загальноприйнята термінологія для автомобілістів нашої країни. Отже, ви не замовте деталь з помилковим кодом, якщо допустите помилку в пошуку. Система виправить явні розбіжності або порадить змінити параметри запиту.

Наприклад, формуючи запит «двірники зі склоомивача», ви розумієте, що дана запчастина знаходиться в категорії «деталі кузова». Якщо вам потрібен «лівий підфарник», виникає проблема, де шукати цю деталь - в розділі «Кузов» або «Електрика»?

Учасники маркетплейса АвтоПро не задаються цим питанням. Разом з описом товару дерево каталогу доповнюється ілюстраціями, на яких зображена повна схема автомобіля і його окремі вузли. Таким чином, пошук кодування скорочується до 2-3 кліків. При цьому враховується:
  • основні та додаткові опції товару. Наприклад, лівий підфарник з галогеновими лампами, оригінальна або сумісна конструкція;
  • сполучуваність з обраним автомобілем (кодування відстежується за номером кузова);
  • особливість конкретного авто - запчастина підбирається до рестайлінгу моделі, для певної комплектації або після оновлення всієї лінійки.

В результаті покупець переходить в розділ коду і отримує 3-4 варіанти оригінальної маркування. Система інформаційного каталогу вирішує і цю задачу. Для зменшення кількості варіантів в пошуковому фільтрі є графа для VIN-коду автомобіля. Співробітники маркетплейса АвтоПро регулярно перевіряють актуальність міжнародних кодів запчастин з маркуванням конкретних автомобілів.


Поделитесь в соцсетях: