Часто у подорожі ми ловимо себе на думці, що з машиною було б зручніше. Не потрібно було б думати про транспорт, час, у який він від’їжджає, місця зупинок.

Якщо перед черговою поїздкою, ви вирішили, що орендуєте авто на bls.ua/ua, варто врахувати – прокат машини має ряд нюансів, які треба мати на увазі.

Оренда авто: що треба знати перед оформленням

Які документи потрібні


Для прокату автомобіля вам в першу чергу потрібні водійські права. При собі бажано мати як національне посвідчення водія, так і міжнародне. Також потрібні паспорт та ідентифікаційний код.

В наявності повинна бути банківська карта, на якій є необхідна для застави сума. Вона відрізняється для кожного окремого транспортного засобу.
Якщо ви вирішите скористатися послугами компанії BLS, де пропонується оренда авто у Львові й інших великих містах України, у вас буде можливість ознайомитися з сумою застави на сайті. Крім того, інтернет-ресурс компанії пропонує підібрати найбільш підходящий варіант автомобіля в залежності від кількості людей, типу кузова і палива, дати подачі та повернення.

Незважаючи на те, що процедура прокату машини максимально спрощена для зручності клієнтів, потрібно пам’ятати про уточнення всіх нюансів. Необхідно вивчити інформацію про ситуації, які входять в страховку, щоб при поверненні транспорту не втратити частину депозиту за неповний бак або інші моменти. Страховка оформляється на ім’я водія, якщо рулити будуть кілька людей, треба заздалегідь про це повідомити.

Більшість прокатних контор працюють за стандартним графіком у понеділок-п’ятницю. У зв’язку з цим взяти машину рано вранці або пізно ввечері може бути складніше. Варто знати – це оплачується окремо.

Договір та оплата


Перед тим, як заключити офіційний документ, вивчіть його основні положення.

Що входить в договір


У стандартний документ на оренду включені такі пункти:
  • Користування машиною без обмеження пробігу;
  • Обов’язкова страховка на випадок ДТП та страхування від викрадення.

Послуги, які оплачуються додатково


Є й ряд послуг, за які доведеться платити окремо:
  • Заправка;
  • Платні ділянки дороги;
  • Платні парковки;
  • Оренда автомобіля в одному місці, а повернення в іншому;
  • Додаткові послуги, наприклад, наявність дитячого крісла.

Важливо знати


Процес вибору максимально комфортної машини – тривалий і скрупульозний. Сайт bls.ua пропонує дізнатися всю інформацію про кожне авто. Пробіг, витрати палива, кількість пасажирів, устаткування. Це робить вибір транспорту швидшим та простішим.


Поделитесь в соцсетях: