Онкологічні захворювання по праву вважаються одними з найнебезпечніших у світі, оскільки дуже швидко розвиваються і здатні вражати відразу велику кількість органів. Зважаючи на це, лікарі рекомендують регулярно проходити обстеження, щоб мати можливість виявити появу пухлини на ранній стадії. Якщо вона все ж була виявлена, необхідно якомога швидше зв'язатися з клінікою "Дельта Мед". Її контактні дані можна знайти на сторінці delta med com ua, де розміщена також форма для запису до профільного фахівця.

Чому при лікуванні онкології слід якомога швидше звернутися в високотехнологічний лікувальний заклад

Чому не можна зволікати при виявленні пухлини


Результати обстеження ще не є вироком. При своєчасному лікуванні є шанс повністю побороти захворювання. Також існують інші причини, за якими слід терміново відвідати лікаря:
  1. Пухлина може виявитися доброякісною і потребувати лише планової операції з видалення.
  2. Розташування пухлини може виявитися занадто небезпечним, тому буде запланована екстрена операція, що підвищує шанси повного одужання.
  3. Онкологічне захворювання може бути на початковій стадії розвитку, що дозволить обійтися медикаментозним лікуванням без хірургічного втручання.

Зважаючи на це, швидкий візит до фахівця можна вважати гарантією швидкого одужання. Якщо ж затягувати, є шанс отримати значне погіршення ситуації.

Які симптоми вказують на можливу наявність онкології


Існує ряд симптомів, що свідчать про необхідність пройти онкологічне обстеження. В цьому списку:
  • Тривалий кашель без об'єктивних причин.
  • Різка втрата ваги, сили і витривалості.
  • Постійно спостерігаємий тупий біль в деяких частинах тіла.
  • Проблеми з сечовипусканням або дефекацією, виявлення слідів крові в сечі і калі.
  • Часті пневмонічні захворювання, супроводжувані бронхітами.

Спостерігаючи у себе дані симптоми, варто запланувати відвідування онколога, щоб виключити зі списку проблем можливу появу пухлини.

Чому варто звернутися в клініку "Дельта Мед"


Львівська клініка спеціалізується на онкологічних захворюваннях, тому має відповідний набір обладнання та лабораторних реактивів, що дозволяє поставити точний діагноз. У ній працюють професійні лікарі, багато років відточуючі свої навички в онкологічній галузі.

Таким чином, процес діагностики і подальшого лікування дозволяє отримати гарантію повного одужання навіть на пізніх стадіях. Головне - зберігати повну впевненість в своє одужання, адже від цього залежить і старання лікарів, і перемога над хворобою.

Читайте также: Что нужно знать о первичной профилактике рака


Поделитесь в соцсетях: