Напевно, кожні мама та тато знають, як важливо, щоб дитина отримувала весь необхідний комплекс вітамінів, особливо в період активного зростання, формування скелету та м'язів, постійного пізнання світу та просто гіперактивності. Та часом такі, здавалось би, невпинні та веселі дітлахи можуть виснажуватись. Сьогодні навчання в школах стало досить нелегким, що призводить до емоційного вигорання та розумового перенавантаження. А якщо додати до всього цього те, що кожна п'ята дитина регулярно відвідує спортивні секції, то можна говорити і про високе фізичне навантаження. Щоб підтримувати такий ритм життя дітям необхідно вживати достатню кількість вітамінів, мікро- та макроелементів, збалансовано харчуватись, вживати достатню кількість білків, жирів та вуглеводів.

Попіклуйтесь, що ваші діти завжди були активні

На жаль, далеко не всі діти з їжею вживають всі необхідні поживні речовини. Змусити дитину їсти свіжі овочі та фрукти часом дуже важко. Проте вихід вже є. Можна вживати абсолютно не шкідливі, а навіть корисні препарати, які будуть додатковим джерелом вітамінів, зокрема такого важливо, як вітамін В. Погодьтесь, не завжди хочеться вживати таблетки, да і дитина не охоче їх п'є. Інша справа, коли це смачний та водночас поживний сироп. Таким є Когівіс – сироп, що містить в собі комплекс необхідних амінокислот та вітаміну В6, які підтримують емоційну стабільність та сприяють нервовому розвантаженню. Детальніше про препарат ви можете дізнатись на сайті - https://cogivis.com.ua/.

Окрім вітаміну В6, Когівіс містить у собі: аспарагін, DL-фосфорефин та L-глутамін.

Разом ці всі компоненти сприяють ефективній адаптації дитини до постійних навантажень, як фізичних, так і розумових.
Лікарі одноголосно кажуть, дефіцит вітамінів групи В дуже негативно впливає на нашу нервову систему. Симптомами недостачі його можуть бути швидка втомлюваність, апатичний стан, слабкість, погіршення пам'яті. Згодом симптоми можуть прогресувати і людина відчуває різке поколювання та оніміння ніг, дратівливість, депресію, безсоння, а в тяжких випадках це навіть ураження нервових закінчень.

Зокрема, вітамін В6, який міститься у Когівісі, відповідає за вироблення спеціальних каналів нервової системи – нейромедіаторів, які транспортують сигнали між нервовими клітинами.

Отже, дітям необхідне додаткове джерело вітамінів, адже їхня активність, як фізична, так і емоційна зазвичай неймовірно висока.


Поделитесь в соцсетях: