Інтимна гель-змазка Durex® Naturals являється першим стовідсотково натуральним засобом, який створений для того, щоб робити інтимні моменти ще більш приємнішими та хвилюючими. Він приваблює своєю безпечністю для організму та можливістю збільшити збудження, перетворюючи інтимні моменти у свято яскравих почуттів, вражень та емоцій. Засіб являється вдалим вибором для бажаючих урізноманітнити своє сексуальне життя, внести у нього нові кольори та відтінки. Durex Naturals - це легкий та ніжний лубрикант, що підійде багатьом користувачам.

Особливості та склад інтимної змазки


Змазка Durex® Naturals виготовлена на водній основі. Вона прозорого кольору, має досить рідку консистенцію, не липка та, водночас, не масляна. Серед складових компонентів засобу немає жодних барвників та ароматизаторів. Таким чином, інтимна змазка не має запаху. Це робить такий варіант лубриканта вдалим вибором для людей з можливими алергічними реакціями на косметичні барвники. Дану змазку зможуть використовувати ті, у кого є протипоказання до ароматичних додатків. Використання цього інтимного засобу сприяє балансу мікрофлори піхви та шкіри, завдяки наявності серед складових компонентів спеціальних пребіотиків. Інтимна гель-змазка Durex® Naturals складається з очищеної та підготовленої води, гліцерину, пропандіолу, ксантанового каучуку, інуліну, бензойної кислоти, альфа-глюканового олігосахариду, лактату калію, молочної кислоти.

Переваги використання Durex Naturals


Завдяки своєму складу, гель-змазка Durex® Naturals забезпечує якісне зволоження інтимної зони. Це дозволяє запобігти травмуванню статевих органів за рахунок зменшення тертя під час сексуальних занять, не боячись експериментувати та отримати новий досвід. Її можна використовувати в контакті з латексом, а також при використанні інтимних іграшок. Вона не викликає подразнення шкіри чи інші неприємні негативні ефекти. Маючи легку текстуру, гель-змазка не лишає липких плям та слідів. Вона прекрасно змивається водою. Використання такого засобу дарує приємні відчуття та надзвичайний комфорт під час інтимної близькості. Сприяючи зволоженню інтимної зони, така змазка робить враження набагато яскравішими.

Більше інформації про інтимні гелі та змізки можна знайти на сайті: https://www.durex.ua/. Рекомендуємо, також, відвідати блог, який містить велику кількість цікавої та корисної інформації.


Поделитесь в соцсетях: