Неймовірно пощастило водієві фури, якому вдалось вижити після того, як керована ним вантажівка злетіла з естакади та, подолавши дванадцять метрів, впала в годину пік на жваву автомагістраль.

Представникам поліції досі невідомо, що саме спричинило жахливу аварію в графстві Уорікшир напередодні ввечері. Неймовірно, але 50-річний чоловік, що знаходився за кермом, отримав лише перелам ноги та самостійно зміг вибратись з-під уламків власної автівки. Його відправили в найближчу лікарню, тільки-но фельдшери надали чоловікові першу допомогу на місці ДТП.

Внаслідок аварії декілька годин були перекриті два шосе. За повідомленнями місцевої пожежно-рятувальної служби, на проїзну частину із баку вантажівки вилилось більше однієї тисячі літрів дизельного палива. Наразі стражі правопорядку проводять розслідування, щоб з’ясувати, чи причетний до ДТП інший автомобіль.

Лікарі швидкої допомоги, в свою чергу, описують порятунок водія, як «дещо дивовижне». Медики швидко відреагували на виклик, що поступив до швидкої допомоги, та відправили на місце аварії машину з парамедиками та гелікоптер.

У шпиталі повідомили, що лікарі швидкої допомоги оглянули водія, однак будь-яких важких травм не знайшли. Чоловіка відправили до медичного закладу із переламом голені, болями в спині та шиї, а також із саднами на тілі та обличчі.

«Водій самотужки вибрався із ушкодженої кабіни авто й чекав на допомогу на узбіччі. Для подальшого обстеження його гвинтокрилом доставили до лікарні Королеви Єлизавети в Бірмінгемі», – повідомили в прес-службі лікарні.

Це просто диво, що саме в той момент, коли на дорогу впала зверху фура, там не було жодного автомобілю, інакше, наслідки аварії могли би бути набагато трагічніші.



Поделитесь в соцсетях: