Мінімум один з жителів штату Флорида на ім’я Джеф Буш вважається зниклим без вісти після утворення під його домівкою в передмісті Тампи провалу в ґрунті.

За словами 35-річного Джеремі Буша, брата зниклого, в ніч на перше березня він почув неймовірний гуркіт та крики брата про допомогу. По коридору чоловік вибіг до кімнати, де спав Джеф, однак замість спальні він побачив провал у землі, що розширювався та «поглинав» меблі та саму споруду.

Американець кинувся до ями на допомогу родичу, однак знайти його так і не зумів. Більш того, Джеремі й сам ледве не опинився похованим живцем, але його встигли витягнути пожежники, що прибули до місця подій.

Влада оточила район інциденту, а також евакуювала жителів довколишніх будинків, побоюючись подальшого розширення провалу. За останніми даними, у діаметрі яма досягла тридцяти метрів, а в глибину приблизно п’ятнадцяти. Відправлятись на пошук зниклого чоловіка рятівники поки не ризикують, оскільки це дуже небезпечно. Очікується, що частина домівки, яка залишилась, теж невдовзі піде під землю.

Роботи, яких пожежники відправили до провалу, ознак життя там не виявили. Саме це дало привід припустити, що Джеф Буш, ймовірно, вже мертвий.



Поделитесь в соцсетях: