У британському місті Сент-Хеліер відбулася весільна церемонія, учасниками якої стали двоє закоханих, вдягнених у костюми головних героїв мультфільму про зеленого огра Шрека.

42-річний наречений Пол Беллас з’явився на власне весілля в костюмі та гримі «під Шрека», зокрема з накладними бровами і в шапці з вухами казкового велетня, а його 30-річна наречена Хайді Коксшалл «перетворилась» у принцесу Фіону вже після церемонії одруження: вона нанесла на обличчя зелений грим, а під білу сукню надягнула зелену кофтинку.

Роль віслюка, ліпшого друга Шрека, виконав чотирирічний син подружжя Лео. Крім того на весіллі були присутні гості в костюмах різноманітних казкових персонажів – від Шаленго Капелюшника до Білосніжки та Попелюшки.

За словами молодят, ідею влаштувати таке незвичайне весілля підказав їм Лео, великий прихильник мультфільмів про Шрека. Як наголосило подружжя, ці стрічки навчають цінувати кохання, незалежно від зовнішності. Саме тому ідея весілля двох огрів – зелених велетнів – здалася їм досить вдалою. Костюми для весілля Хайді виготовила сама.

Беллас и Коксшалл стали вже не першими закоханими, що відзначили весілля у стилі Шрека. Подібні заходи час від часу влаштовують жителі зі всіх куточків світу.



Поделитесь в соцсетях: