Подружжю з американського штату Арканзас двічі за один уїк-енд вдалося виграти в одну і ту саму миттєву лотерею під назвою «1 Million Riches».

Стівен и Террі Уівер стали мільйонерами, придбавши лотерейний квиток по дорозі на риболовлю минулої суботи. Другий виграш у розмірі п’ятдесяти тисяч доларів дістався подружжю наступного дня, коли вони поверталися додому. Террі Уівер вирішила придбати ще один квиток тієї ж самої миттєвої лотереї та не повірила своїм очам, побачивши, що вони знов виграли. Цікаво, що обидва купони були придбані в одному магазині.

В понеділок, четвертого лютого, Уівери звернулися за своїм виграшем до комісії у справах лотерей. За словами щасливого подружжя, частину грошей вони планують витратити на оплату поточних рахунків, а решту відкласти в якості пенсійних заощаджень.

Нагадаємо, що на початку цього місяця інший американець, 42-річний житель штату Південна Кароліна, також два рази став володарем лотерейного виграшу за доволі короткий проміжок часу. Чоловікові вдалося двічі виграти по двісті тисяч доларів з різницею у чотири місяці.



Поделитесь в соцсетях: