Під час зустрічі з представниками ветеранських організацій голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов в черговий раз запевнив, що влада міста робить усе необхідне, щоб зменшити суму витрат на лікарські засоби серед малозабезпечених жителів столиці. Наразі проводяться обговорювання деталей ініціативи з медичною спільнотою й фахівцями.

Як розказав посадовець, цей проект є дуже важливим кроком для подальшого розвитку та фундаменту страхової медицини. Саме він передбачає повне забезпечення усім необхідним у сфері допомоги ветеранам у разі стаціонарного лікування. Всі послуги будуть оплачені за рахунок бюджету міста.

На сьогоднішній день проводиться доопрацювання всіх деталей. І зовсім скоро проект буде розглянутий депутатами Київради.

За словами директора стратегічного розвитку МЛК Володимира Завгороднього, така форма – один з перших елементів соціального страхування, котрий включає спільну працю влади, суспільства та медичних закладів й розрахований для допомоги медичним установам у забезпечені необхідними препаратами та різним обладнанням. Це допоможе людям отримати більш якісні медичні послуги.


Поделитесь в соцсетях: