Досить часто на противагу купівлі нових моделей техніки Apple покупці також роблять свій вибір на користь бу моделей. Це - бюджетний варіант, який дозволяє отримати все ще потужну та добре працюючу модель за зниженою ціною.

Де краще купити айфон бу?

Однак, аби переконатися в тому, що покупка дійсно вартуватиме зазначеної вартості, і власник не отримає несправний айфон, слід правильно обирати магазин для здійснення покупки. Далеко не всі можуть запропонувати гідний вибір техніки, особливо якщо це стосується бу товарів. Однак Apple Room виправить цю ситуацію, адже тут кожен зможе знайти товари на свій смак.

Широкий вибір товарів


В категорії смартфонів, що вже були у використанні, можна знайти десятки моделей різної комплектації та характеристик. Це стосується версій (наразі доступні всі варіації включно з iPhone 14 Pro), обсягу пам’яті та кольорів. Для більш зручного пошуку можна виставити потрібні параметри за допомогою фільтрів. Навіть якщо деякі з моделей айфону є недоступними на момент перегляду сторінки, їх можна замовити. Менеджери повідомлять, коли конкретна модель з’явиться в магазині.

Зараз в магазині доступно близько трьох десятків моделей різних версій та потужностей. Якщо опис товару не дає достатньо інформації про обрану модель, необхідні відомості можна дізнатися, зв’язавшись з адміністраторами.

Задовільний зовнішній стан товару


Факт того, що телефон вже був у використанні, не означає наявність зовнішніх дефектів. Можливе виснаження ресурсу процесору, що впливає на працездатність та швидкість виконання операцій. Тому, обираючи Apple Room для покупки в б/у айфону, ви отримаєте телефон без серйозних зовнішніх пошкоджень.

Детальний опис товару


За яким принципом покупці зазвичай обирають техніку для покупки? Так, за її технічними характеристиками. Якщо ми говоримо про айфон, слід звернути увагу на такі речі:
  • обсяг пам’яті;
  • процесор та його потужність;
  • потужність камери;
  • діагональ екрану.
В залежності від цих показників, а також часу, протягом якого телефон знаходився у використанні, формується остаточна вартість. Також, за бажанням можна обрати кілька опцій за додаткову плату. Це може бути стандартна гарантія (на рік або два), а також гарантія на розбиття скла та придбання адаптеру живлення. Вартість кожної такої опції позначена на сторінці товару. Тому, фінальна калькуляція буде сформована одразу після вибору всіх необхідних опцій.

Але в будь-якому разі співвідношення ціни та якості товару приємно здивує кожного, хто завітав до AppleRoom з метою покупки смартфону.

Читайте на тему: Чи слід купувати iPhone 12 Pro?


Поделитесь в соцсетях: