Компанія Apple постійно оновлює асортимент власних високоякісних гаджетів. Вже навіть встиг вийти Айфон 13, проте досі великою популярністю користується айфон 12 про бу. Він відповідає всім сучасним тенденціям, має гарні технічні характеристики та взагалі дуже стильно виглядає. Якщо є конкретний бюджет й він не надвеликий, то слід обрати саме такий варіант. Дванадцята версія відрізняється потужним процесором, якісною камерою та ідеально підходить, як для звичайного використання, так і для роботи або навчання.

Чи слід купувати iPhone 12 Pro?

Огляд Айфона 12 Про


Apple не тільки збільшує лінійку власних флагманів, але й намагається робити їх найкращими, не схожими на інші. iPhone 12 Pro – це не виключення. Світ побачив гаджет у новому дизайні, який ще до свого виходу привернув доволі багато уваги з боку потенційних користувачів.

Слід розпочати саме з зовнішнього вигляду. iPhone 12 Pro як в офіційному фізичному магазині, так і на інтернет-сторінках продається без зарядки. Вона не входить до комплектації точно, як і навушники. Загалом, покупець отримує сам телефон, коробку та тільки USB-C. Це не так багато, як раніше, проте бренд багато разів казав про те, що він піклується за екологію, саме тому у комплекті більше немає цих одиниць. Багато хто вже звик до такої практики, плюс за бажанням все можна індивідуально придбати та використовувати.

Дизайн – це саме та особливість, яка відрізняє Айфон 12 Про від інших гаджетів. Тім Кук зробив скло не таким помітним, а всі округлі елементи стали прямими. Добре це чи погано? Потрібно вирішувати саме користувачам. Авжеж, тепер набагато простіше наклеювати захисне скло, проте експерти стверджують, що ергономіка постраждала. Смартфон доволі некомфортно тримати у руках без бампера. Тож, одразу рекомендується придбати ще й чохол, щоб спокійно користуватися iPhone 12 Pro.

Розробники захистили зовнішню частину смартфону захисним склом Ceramic Shield. Його особливість в тому, що воно краще захищає від подряпин або падіння ніж Gorilla Glass, яке можна побачити у Айфоні 11.

Рамки виконані з алюмінію. Вони переливаються відображенням, тому краще одразу попередити про те, що такий гаджет дуже легко буде на собі збирати повністю всі відбитки. Знадобиться частіше протирати корпус, щоб він виглядав ідеально, або постійно використовувати бампер.

Розробники додали до цього смартфону 6,1" OLED дисплей. Його основні характеристики – це 2532 x 1170. Слід зазначити, що максимальна частота оновлення зображення складає всього 60 Гц. Малюнки будуть чіткими, яскравими, я чорний – це дійсно той самий чорний, про який вже декілька років мріяли шанувальники Айфонів. Також гаджет підтримує P3 та HDR. Якщо відкрити налаштування, то можна побачити, що користувачі мають змогу самостійно ввімкнути комфорт для очей. Також слід виокремити ідеальну камеру та дуже швидкий процесор, який працює ідеально.


Поделитесь в соцсетях: