Для того, щоб ваша розсада отримала максимум корисних мікро- та макроелементів, фахівці рекомендують використовувати різноманітні грунтосуміші. Якісні субстрати допомагають рослині отримати поживні речовини, прискорюють її зростання та дозволяють отримати чудовий врожай. Спеціалісти компанії agromax допомогли нам підготувати огляд грунтосумішей та розглянути основні способи їхнього використання.

Популярні грунтосуміші та субстрати


Давно відомо, що звичайна садова земля не є ідеальною для розсади. Тому вам обов’язково знадобляться різні грунтосуміші. Якісний субстрат має бути:
  • живильним;
  • вологоємним;
  • пухким;
  • позбавленим бур’янів, шкідників тощо;
  • добре пропускаючим повітря та вологу.

На ринку представлено кілька грунтосумішей, розберемо деякі з них. Почнемо з субстрату LaFlora. Цей продукт призначений для професійного використання. Його застосовують для вирощування овочевих, квіткових та декоративних культур. Виготовляється субстрат з торфу. Рідкий агент покращує поглинання матеріалом вологи.

Велику популярність має універсальна екосуміш від торгової марки «ЕКОГРУНТ». Вона підходить для листяних, квіткових, овочевих рослин, а також балконних і кімнатних. Спосіб використання дуже простий:
  • вийняти рослину та очистити коріння;
  • покласти у горщик дренаж, потім суміш;
  • акуратно помістити рослину та засипати продуктом.

Ще один актуальний професійний субстрат — торфяна суміш Mikskaar 275l. Вона підходить для використання у невеликих горщиках (до 50 мм діаметром) та касетах. Рекомендуємо цей продукт для малих декоративних рослин, а також культур, що чутливі до солі.

AGROMAX — якісні грунтосуміші з доставкою по Україні


Чудове місце для замовлення якісних грунтосумішей — інтернет-магазин AGROMAX. Відвідавши його сайт, ви обов’язкове знайдете відмінні субстрати для розсади. Компанія активно співпрацює з клієнтами з усієї України, пропонуючи їм вигідні умови для придбання сільськогосподарської продукції. Грунтосуміші AGROMAX можуть похвалитися збалансованим складом та зручним фасуванням. Їх легко зберігати та використовувати. Представники компанії залюбки проконсультують вас щодо асортименту та запропонують кращі субстрати. Швидка доставка дозволить вже у найкоротший термін розпочати їх застосувати. Якісна грунтосуміш — запорука вдалого врожаю навіть у не дуже вдалих умовах!


Поделитесь в соцсетях: