Багато гостей, які приїжджають в Україну, говорять, що вона крім того що дуже красива також душевна і колоритна країна. І через це всі хочуть, їдучи додому, привезти з собою щось національне і колоритне на пам'ять. До того ж асортимент можливих сувенірів просто величезний. В інтернет-магазині Folkmart ви знайдете великий вибір різноманітних виробів на будь-який смак. Одним з варіантів, який безсумнівно сподобається всім гостям України, – є вишиванка. Такі національні наряди можуть бути прикрашені традиційними слов'янськими символами, захисними оберегами, красивим квітковим чи геометричним орнаментом, більш строгими класичними малюнками. Бувають вироби з елементами ручної чи машинної вишивки. Оглянути весь асортимент вишиванок та при бажанні придбати їх для себе, друзів чи рідних можна на сайті https://folkmart.ua/c880-vishivanki_odyag, де кожен обов'язково знайде те, що буде йому до душі.

На Україні за останніх кілька років вишиванки стали дуже популярні, їх почали одягати не тільки на державні свята, а й поєднувати з повсякденним одягом. Це джинси та спідниці різних фасонів і довжини.

Вони бувають для дітей, жінок і чоловіків. Також є спеціальні парні моделі, які також можуть стати відмінним подарунком для подружньої пари чи просто закоханих.

Кім того, чудовим варіантом можуть стати інші сувеніри та подарунки. Це можуть бути:
  • рушники, скатертини, постільна білизна чи навіть фартушки з вишивкою;
  • різноманітний глиняний посуд, серед якого є чорнодимлена та українська кераміка, великий асортимент різник чашок і келихів;
  • різні сувеніри з петриківським розписом. Це цікаві та красиві шкатулки, тарілки, годинники, свічники, дерев'яні прикраси, писанки, магніти, дзвіночки та різне кухонне приладдя;
  • красиві матрьошки різного вигляду та кількості всередині;
  • сувеніри: люльки, ляльки-мотанки, обереги, фігурки та статуетки, булави, різні значки, брелоки;
  • елітні подарунки, серед яких можна знайти ілюстровану історію України, ключниці, тарілку Козак Мамай, Біблію, Кобзар та різні картини;
  • цікаві корпоративні презенти, на яких можна розмістити логотип компанії. Це годинники, сувенірні тарілки на підставці.

Якщо у вас є бажання придбати кілька таких речей, не треба зволікати. Завдяки інтернет-магазину Folkmart вибір буде легким, а покупка вигідною і дуже приємною. У цьому не має бути ніяких сумнівів.


Поделитесь в соцсетях: