Бажаєте купити надійний, безшумний привід для відкатних воріт за доступною ціною? Ви його знайшли – це Miller Technics 1000. Завдяки відмінним функціональним характеристикам і високому рівню безпеки, обладнання цієї серії може застосовуватися на громадських і на приватних житлових об'єктах.

Принцип роботи відкатних воріт з електроприводом


Робочий принцип простий і полягає в наступному:
  1. Рух стулки відбувається за рахунок двох роликових кареток встановлених на забетонованому швелері. Верхні ролики використовуються для захисту стулки від падіння і перекосу.
  2. У закритому стані, щоб зняти навантаження з рейкових підшипників кочення, встановлюється кінцевий ролик. Він входить в нижній паз при закритті воріт. Верхній же встановлений ​​для більш надійного кріплення в закритому стані.
  3. Загальний розмір воріт становить 150% від ширини отвору. Тобто, якщо отвір становить 4 м, загальна ширина стулки воріт складе 6 метрів. Згідно місця для розвороту, воно повинно бути не менш ніж даний параметр.
  4. Управління воротами відбувається за допомогою пульта дистанційного керування. Коли натискається відповідна кнопка, сигнал передається на блок управління, який активує привід. Стулка рухається по напрямних, відсуваючись вліво/вправо від отвору, повністю звільняючи проїзд.

Miller Technics 1000 – функціональність


Привід використовується для воріт вагою до 1000 кг і має достатню потужність, щоб переміщати великі та важкі ворота. Черв'ячна шестерня в даному приводі вилита з високоміцної бронзи по краю і сталевої всередині. Корпус приводу вилитий з алюмінію і це дозволяє йому зберігати свою цілісність довгі роки.

Кінцеве положення при відкритті і закритті воріт регулюються магнітними кінцевиками (герконами). Це робить більш надійним роботу автоматики в зимову пору року, коли механічні кінцевики мають властивість залипати при обмерзаннях.

У редукторі приводу при виробництві закладена силіконова змазка, що дозволяє протягом усього терміну служби не змащувати редуктор. Зовнішня шестерня зроблена зі сталі і має 17 зубців з модулем 4.

Великий плюс плати управління цього мотора, так це наявність вже всіх необхідних перемичок. Це налаштований приймач і пульт. Також проведені всі необхідні настройки відразу на заводі.

Якщо ви сумніваєтеся, чи зможете самостійно встановити автоматику Miller Technics на свої ворота – звертайтеся до фахівців.


Поделитесь в соцсетях: