Інтернет магазин пропонує оперативно і недорого придбати планшети Nomi в Івано-Франковську, а також з доставкою в інші міста України. Ми пропонуємо великий вибір моделей виробника з різними технічними характеристиками.

Планшети Nomi — багатий функціонал і демократична ціна

Планшети Номі є продуктом міжнародної гонконгзької корпорації, заснованої в 2013 р. Займаючи помітне місце у сегменті бюджетної комп'ютерної техніки, фірмові пристрої притягають споживачів:
  • якістю;
  • продуктивністю;
  • інноваційними рішеннями.

Усі доступні для придбання планшети Номі, їх опис і ціни ви знайдете в нашому віртуальному каталозі.

Планшет Номі: різноманітність втілень


Різномаїття модельних версій таблетов Nomi дозволяє без зусиль підібрати варіант для роботи, навчання, відпочинку або спілкування. Огляд гаджетів демонструє, що стандартний планшет бренду має:
  • екран 6-10,1 дюймів з високим розділенням;
  • потужний і швидкісний процесор Intel на 2 або 4 ядра;
  • останню версію безвідмовної операційної системи Android або новітню платформу Windows 10;
  • ергономічний дизайн з витонченими формами.

Маючи високопродуктивну стабільну систему, планшети Номі швидко реагують на команди користувача і добре взаємодіють з широким спектром ігор і додатків. Якісний екран забезпечує відмінну яскравість, природне перенесення кольорів і прекрасну деталізацію.

У дизайні чітко простежується принцип "простота і комфортність". Продумане і зрозуміле розташування зовнішніх кнопок, роз'ємів орієнтоване на максимальний комфорт при користуванні. Девайс забезпечує одночасну підтримку двох SIM- карт, що відкриває користувачеві доступ до мобільного інтернету і мереж 3G.

Купити планшет Номі доступно в пластиці або сучаснішому алюмінієвому корпусі із спеціальним захисним покриттям, стійким до подряпин і деформацій.

Переваги пристроїв


Фірмові планшетні комп'ютери відрізняються відносно невисокою вартістю. Крім того, планшет Nomi характеризується:
  1. високою технологічністю;
  2. оригінальним дизайном;
  3. винятковою надійністю.

Для виробництва пристроїв вибирають новітні розробки в галузі від провідних виробників. Перш ніж потрапити на складальний конвеєр, а потім у продаж, планшети проходять тестування усіх систем на їх здатність ефективно справлятися із завданнями різної міри важкості.

Демократична цінова політика компанії пов'язана з обмеженими маркетинговими вкладеннями(ставка зроблена на кількість, а не на впізнанність), грамотно налагодженою дистрибуцією і логістикою. Це допомагає здешевити планшети Nomi в порівнянні з облаштуваннями інших брендів із схожими характеристиками.


Поделитесь в соцсетях: