Чудовий курорт Ворохта розкинувся в верхів’ях ріки Прут, на північних схилах, вкритих густими лісами, Карпат. Населений пункт знаходиться на Івано-Франківщині, неподалік від Яблуницького перевалу, на висоті вісімсот п’ятдесят метрів вище моря.

Ворохта - відпочинок, сповнений яскравих вражень в будь-яку пору року!

Варіанти розміщення в Ворохті


В Ворохті можна обрати комфортабельне й затишне житло будь-якої цінової категорії! Приїжджим пропонують орендувати готелі й приватні садиби, дерев’яні котеджі й гостьові будиночки! Туристам сподобаються приватні садиби «Лісогор» і «Могул», «У Петра і Павла» і «Карпатський сад», «Оберіг Хаус» і «Смерековий Затишок». Про відпочинок і розміщення в Ворохті описано на сайті epravda.com.ua.

Гарні умови проживання і якісний сервіс пропонують бази відпочинку Ворохти – «Хатки Руслани», «Авангард» й «Керманич». Для тих людей, котрі подорожують великими компаніями або сімейством, ідеальним варіантом стане оренда котеджів. Серед них слід виділити наступні:

  • «Мареліту» й «Теремок»;
  • «Хатки на пеньках» і «У вуйка Богдана»;
  • «Войтул» і «Дикий Зруб».


Чудовий відпочинок в Карпатах: Ворохта


Відпочинок в даній місцевості приваблює туристів не лише взимку, а й в теплу пору року! Тутешні краєвиди надзвичайно живописні. Влітку відпочивальники можуть підкорити вершину знаменитої Говерли, здійснити сходження на Чорногірський хребет, позбирати ягоди, поїздити верхи на конях, вирушити в похід, орендувати гірський велосипед і вдосталь покататися популярними маршрутами, а також замовити екскурсію й оглянути визначні пам’ятки карпатського краю. Також, в цю місцевість відправляється велика кількість людей у відрядження. І спеціально для таких людей є багато інформації, як це зробити заощадити свій час та гроші.

Ворохта являється одним із найбільш затребуваних гірськолижних курортів Карпат. Відпочинок в Ворохті в холодну зиму подарує масу яскравих вражень й неймовірних пригод! Туристичний комплекс приваблює гостей добре підготовленими, доглянутими лижними спусками й спортивними трамплінами (їх у Ворохті всього чотири).

В прикарпатському містечку регулярно проходять змагання з біатлону. Гірськолижний курорт Ворохта має в своєму розпорядженні «синю» та «зелену» траси. Тут працюють крісельний і бугельний підйомники, мультиліфт.

На курорті також функціонує спортивна школа для дітей, пункти прокату гірськолижного спорядження й аксесуарів. Висококваліфіковані інструктори в Ворохті навчають новачків азам катання на лижах і сноубордах. Гарно провести час й смачно поїсти можна в місцевих кафе і ресторанах.


Поделитесь в соцсетях: