Щорічно різні друковані видання пропонують свій рейтинги найбільш сексуальних та гарних знаменитостей, котрі вони складають за результатами проведених опитувань та досліджень. На цей раз свій рейтинг представив FHM.

Так, згідно версії цього видання, переможницею в номінації найсексуальніша жінка світу-2013 стала акторка з українськими коріннями Міла Куніс, а от лідер минулого року - британська співачка Туліса Контоставлос, котора зайняла лишень одинадцяту сходинку рейтингу у цьому році.

Цей титул вже третій за рахунком, який дістався 29-річній акторці. Нагадаємо, Міла Куніс названа найсексуальнішою жінкою світу з усіх живих, а також найбільш бажанішою знаменитістю за версією видання Esquire.

Найбільш видатними рисами красуні називають її сміх, очі, почуття гумору. Не залишилось осторонь також відео-інтерв’ю акторки, котре вона дала ще в березні цього року.

Друге місце у списку посіла 25-річна співачка Ріана, яка за минулий рік піднялася на одну сходинку вище. Також до десятки рейтингу потрапили: Джорджія Сальпа (10 місце), Шеріл Коул (9), Кейт Аптон (8), Піксі Лотт (7), Кейли Куоко (6), Келлі Брук (5), Мішель Киган (4), та Хелен Фленаган (3).


Поделитесь в соцсетях: