Зовсім небагато лишилось до настання літа, а, разом з ним, й до початку сезону відпусток. Не гаючи часу українці вже зараз починають обирати бажані місця відпочинку з великого розмаїття запропонованих туристичними компаніями варіантів. І тут справа не лише у смаках та вподобаннях: досить часто, якщо не завжди, все залежить від тієї суми грошей, яку ви готові витратити на відпочинок.

Традиційні місця відпочинку для жителів України Крим та Карпатські гори й далі користуються великою популярністю, проте все більше українців відмовляються від них через недостатній комфорт, але при цьому великі ціни.

Серед закордонних країн лідерами лишаються Туреччина та Єгипет, однак не осторонь лишилися й країни Європи. Греція, Іспанія, Чорногорія та Хорватія – ось ті країни, про які мріють українці.

Популярність вказаних країн у 2013 році збільшилась вдвічі. Пояснюється це не лише високим рівнем сервісу та, порівняно, невисоких цін, а й простотою оформлення візи. Адже, коли візовий режим спрощений, то туроператорам стає простіше організовувати чартерні авіа перельоти для своїх клієнтів, а це в свою чергу також впливає на вартість путівки.

Так, тижневий відпочинок у Греції чи Іспанії буде вартувати від 7 тисяч гривень на одну особу, а в Чорногорії – від 3,5 тисяч, так само як і в Туреччині.


Поделитесь в соцсетях: