Група українців, які натхненно впроваджують та працюють над зміцненням демократичних реформ, побудову громадянського самосвідомого суспільства, прозорості і відкритості, динамічного економічного розвитку в різних секторах буде здобувати освіту та неоціненний досвід у Стенфорді уже з вересня 2017 року. Зокрема, там вони будуть готувати проекти, спрямовані на подальшу демократизацію політичної система України.

Така можливість для українських активістів демократичної відбудови України надається Центром демократії, розвитку та верховенства права Стенфордського університету в рамках The Ukrainian Emerging Leaders Program 2017-2018.

За перший рік існування програма Emerging Leaders набула шалену популярність, адже заявок було нараховано в кількості трьохсот сорока кандидатів на три місця.

Цьогорічними переможцями конкурсу стали: Дмитро Романович, який працював в Міністерстві економіки, Олександр Стародуб – співавтор прогресивної системи ProZorro та Олександра Матвійчук – активний правозахисник.

Критеріями відбору стипендіатів стали їх вагомий внесок у політичний розвиток країни, лідерський потенціал та прогресивні і актуальні проектні пропозиції.


Поделитесь в соцсетях: