Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Олександр Пінський 27 лютого зустрівся з Послом Турецької Республіки в Україні Мехметом Самсаром. На цій зустрічі він наголосив на тому, що Турецька Республіка - один з найбільш важливіших торговельних партнерів України. Також він зауважив, що визначальний фактор розвитку стратегічного партнерства між Україною та Турцією - це розвиток співробітництва країн у інвестиційній та торговельно-економічній сферах.

Мехмет Самсар у свою чергу зазначив, що Туреччина також вважає Україну своїм стратегічним партнером. Посол Турецької Республіки наголосив, що обидві країни мають величезні перспективи у розвитку рекреаційних зон та галузі туризму.

Також на зустрічі було відзначено, що одним із механізмів україно-турецького співробітництва є представлення України на міжнародному Ізмірському ярмарку, яке вже стало традиційним.

Національна експозиція України організовується тут вже на протязі 11 років, а в рамках роботи виставки проводиться бізнес-форум, у якому примуть участь представники ділових кіл обох країн. Промисловий та економічний потенціал України планується представити на ярмарку і у цьому році.


Поделитесь в соцсетях: