Реалізація Державної програми активізації розвитку економіки на 2013 -2014 роки дозволить забезпечити стабільний розвиток нашої держави на подальші роки. Про це під час спілкування з співробітниками державного підприємства «Київприбор» заявив голова українського Уряду Микола Азаров.

Завдяки реалізації цього проекту Україна отримає можливість стабільного розвитку, а значить зможе й повноцінно жити, впевнений він.

Прем’єр-міністр підкреслює, що кожен громадянин України повинен бути впевнений в своєму майбутньому, у тому, що економіка країні невпевнено розвивається, а як результат, збільшується і соціальна допомога, а також оплата праці.

Разом з тим посадовець закликає представників космічної сфери шукати нові шляхи розвитку та виходу на світові ринки. Звичайно ж влада не залишиться осторонь цього питання і вже підготувала систему підтримки цієї сфери.

Під час зустрічі Прем’єр-міністр ознайомився з деяким обладнанням, виробником якого є підприємство в рамках підготовки до запуск ракети-носія «Циклон-4» на космодромі Бразилії, а також деяким іншим обладнанням, наприклад, обладнанням для захисту від коротких замикань.


Поделитесь в соцсетях: