Лише після досягнення 23-річного віку дівчата по-справжньому починають цінити свою матір. До цього вони переживають близько 183 сварок щороку. Про це свідчать результати проведеного дослідження.

Так, з’ясувалося, що середньостатистична британка підліткового віку щонайменше 164 рази грюкає дверима після неприємної розмови з матір’ю, 123 рази плаче через відносини зі своїм коханим, 257 разів вступає в конфлікт з членами своєї родини, серед яких 183 рази за участі матері, а також 127 разів з друзями.

Крім того, результати показують, що 274 години щорічно підлітки витрачають на розмови з друзями в телефонному режимі.

Опитування, учасниками якого стали 2 тисячі дівчат більш старшого віку, показало, що принаймні 25% шкодують про свою поведінку в підлітковому віці, котра ставала причиною сімейних конфліктів. А ставалося це через небажання доньок виконувати прохання на кшталт прибирання кімнати, відповідь на телефон чи відгукатись, коли їх кличуть. Нерідко виникають сварки й через відносини з хлопцями.

З віком же дівчата визнають свою провину й 75% відчувають вдячність за виховання, а ще 677% впевнені, що всім, що мають, завдячують своїм матерям.

Вдалося встановити також ідеальну різницю у віці між матерями та доньками. Складає вона 25 років. Саме така різниця дозволить створити добрі взаємовідносини.


Поделитесь в соцсетях: