Все більше австралійців віддають перевагу неінвазивним методам омолодженням. Так, на зеленому континенті відмічається стрімкий зріст кількості не хірургічних косметичних процедур. При цьому близько 96% - це представниці слабкої статі.

За даними експертів, до 2015 році кількість коштів, витрачених на такі процедури, досягне 1млрд. доларів.

Згідно статистичної інформації, за минулий рік послугами неінвазивного омолодження скористалися на 20% більше людей ніж в 2011 році, а сам обсяг коштів цього ринку перевищив 733 млн доларів. Найпопулярніше омолодження серед жінок віком від 36 до 40 років, більша половина з яких віддавали за послуги від 1 тисячі до 5 тисяч доларів.

Серед пацієнтів молодого віку (старше 20 років) найбільшу популярність має процедура мікродермабразії (62%), а також лазерне видалення волосся (51%).

Що ж стосується старших жінок (після 30 років) перше місце займає ботокс (62%) та мікродермабразія (53,5%).

Говорячи про причину, яка штовхає жінок до таких вчинків, вони найчастіше називають «бажання подобатись собі» (57,7%), а також «підвищення впевненості в собі» (43,3%).

Експерти пов’язують такий стрімкий зріст з тим, що ці процедури є більш безпечнішими. До того ж пацієнти стають дедалі освіченішими стосовно цього питання, а тому підвищується й бажання не витрачати більш коштів.


Поделитесь в соцсетях: