Зовсім мало часу лишається до початку літа, а отже, й пляжного сезону. Здавалося б, варто лише радіти, проте, як показують результати опитування, далеко не кожен радий цьому. Особливо це стосується жінок, адже відомо, щоб по засмагати на пляжі необхідно вдягнути купальник та продемонструвати чудовий вигляд своєї фігури, а за зимовий час багато жінок набрали зайву вагу.

Не виключенням стали також жительки Великобританії, про що свідчать результати соціологічного опитування 3500 жінок віком ввід 19 до 60 років. Виявилось, що 45% жінок не так бояться роздягнутися на першому побаченні, як зробити це на пляжі.

54% жінок зізналися, що найбільш вони занепокоєні виглядом своїх животів, а 20% розказали, що їм не подобається геть усе у власній фігурі. 78% учасниць опитування, готові одягти будь-які пляжні аксесуари, аби лише приховати недоліки власної зовнішності.

Цікаво, що серед 20-річних значно більше занепокоєних власним бюстом, ніж серед жінок старших за 50. До того ж вони зізналися, що якби мали вибір між рахунком в банку та незрівняною фігурую то без вагань обрали б останнє.


Поделитесь в соцсетях: