Вчені з’ясували: більшість чоловіків схильні до того, що регулярно впливають на вибір одягу своєї другої половинки. І роблять це вони не для того, щоб керувати ними, чи не через недовіру до смаку жінки, а для того, за словами багатьох опитаних, щоб інші чоловіки не залицялися до чужих жінок.

Такі результати були отримані під час опитування сильної половини людства. Так, спершу чоловіків запитали, чи подобається їм якому одягу надають перевагу їх половинки. 66% відповіли, що подобається, а решта – не дуже. А на питання чи намагаються чоловіки вплинути на вибір одягу, понад 51% підтвердили це.

При цьому 71% розказали, що роблять це кожен раз перед вихідом на вулицю без супроводу партнера. Ще 55% роблять це при спільному відвідуванні близьких чи ресторану, а 32% перед виходом на роботу своєї супутниці. Крім того, 19% розповіли, що полюбляють коментувати вибір того чи іншого елементу одягу, а 11% роблять це в особливих випадках, наприклад, перед святом.

Учасники опитування зізналися, що роблять це з метою відвернути увагу інших чоловіків від своїх жінок. 25% відверто розповіли, що хочуть аби їх подруга мала кращий вигляд, 19%, намагаючись прискорити процес одягання, самі обирають що вдягне жінка.


Поделитесь в соцсетях: