Складається враження, що сучасні представниці слабкої половини світу, віддають всі сили на боротьбу з брудом та бактеріями у своїй оселі. І не даремно: як показують статистичні данні близько 13000 годин власного життя жінки проводять за прибиранням. Це вражаюча цифра, адже це вдвічі більше від того часу, який витрачають на створення чистоти чоловіки, тобто вони згодні витрачати 6500 часу зі свого життя на це заняття.

Більш того, 16% опитаних чоловіків зізнаються у тому, що віддають всю відповідальність за чистоту своєї оселі жінкам, а п’ята частина зізнаються, що жодного разу навіть не замислювались над цим питанням.

32% опитаних схильні вважати, що для комфортного проживання вистачає мінімального прибирання, а близько 17% зізнаються що ненавидять це робити, а тому й не прибирають зовсім. При цьому менш ніж п’ята частина жителів планети настільки люблять чистоту, що здатні очищати унітаз кожен день. Ще дві треті людей кожен день прибирають робочі поверхні. Крім того, 75% зізналися, що раз на тиждень миють підлогу на кухні. Це при тому, що ті ж 75% ніколи не чистять килимкові покриття у будинку.

Підсумовуючи результати дослідження, спеціалісти з’ясували такий незвичний факт: у той час коли витрачається безліч часу на прибирання кухні чи унітазів, люди зовсім забувають слідкувати за чистотою таких деталей як дверні ручки, килими чи подушки. А, між іншим, саме їх називають самими чудовими середовищами для розмноження бруду та бактерій.


Поделитесь в соцсетях: