На ринку кальянної продукції є чимало брендів, серед них також є дуже відомі, які себе добре зарекомендували. Один із таких – Sky Hookah, який випускає кальяни. Цікаво, що бренд український, тому й ціни на продукцію високої якості цілком доступні. Отже, варто детальніше дізнатися про кальяни Sky Hookah.

Кальяни Sky Hookah: особливості та переваги

Особливості та переваги кальянів українського бренду


Український кальян можна впевнено назвати класичним наргіле, яке точно буде чудовою покупкою для домашнього ритуалу. Ось ключові переваги:
  • високоякісні матеріали. Насамперед це харчова нержавіюча сталь. Вона стійка до корозії та різних механічних впливів. Тому вироби Sky Hookah здатні витримувати навіть падіння, при цьому не матимуть пошкоджень;
  • тривалий термін експлуатації завдяки захисту всіх елементів кальяну. Первинний зовнішній вигляд збережеться весь період використання при дотриманні дуже простих правил і рекомендацій виробника;
  • щільність і точність з’єднання всіх елементів приладу;
  • герметичність, яку гарантує використання ущільнювачів з інноваційних матеріалів;
  • стабільність конструкції завдяки тому, що в кальяні оптимальне співвідношення розмірів та ваги;
  • сучасний дизайн, тому ховати пристрій нікуди не доведеться, адже він стане привабливим елементом інтер’єру;
  • різноманітні розміри та дизайни. Висота кальянів варіюється в межах 40–120 см, великі моделі використовуються виключно стаціонарно. Менші – ідеальне рішення для дому;
  • доступна ціна.
Є у виробів Sky Hookah ще одна цікава особливість – 2 насадки для дифузійної та звичайної тяги. Це суттєво розширює ваш приємний досвід.

Як вибрати кальян Sky Hookah: корисні поради


При виборі приладу для дому, варто враховувати декілька важливих характеристик, зокрема розміри. Адже вони повинні бути такими, щоб його вдалось комфортно використовувати та зберігати у квартирі чи домі. Загалом підібрати виріб можна дослідним шляхом, інколи це виходить не з першого разу.

Наступний параметр – матеріал шахти. Моделі від Sky Hookah виготовляються з нержавіючої сталі, вони не окислюються, тому мають дуже тривалий термін служби.

Звертайте увагу на колбу. Є доволі багато варіантів у виробників, але цей бренд пропонує переважно скляні. Хоча вони зазвичай делікатніші, ніж металеві, однак дуже доступні за ціною, стійкі, догляд за ним не вимагає занадто багато зусиль.

Наступний параметр – чаша. Вона може бути різна, за бажанням цей елемент легко замінюється. Частіше за все можна сьогодні зустріти керамічні, металеві та силіконові вироби. У перших нагрів буде максимально рівномірним, суміш до них зазвичай не пригорає. Металеві – на любителя, адже в них є ризик підгоряння. Силіконові – доволі цікаве рішення, яке рекомендують вибирати новачкам, адже в них зіпсувати заправку практично неможливо, однак і дуже насичений смак отримати нелегко, оскільки процес прогрівання доволі специфічний.

Читайте на тему: Як вибрати якісний тютюн для кальяну


Поделитесь в соцсетях: