Великі і маленькі пакети для покупок і продуктів не обов’язково викидати відразу після використання.
Є декілька цікавих ідей, як їх можна застосовувати з користю. Купити пакет можна на сайті www.mpak.ua.

12 цікавих ідей використання пластикових пакетів

1. Заповнити прогалини
Вкладіть поліетиленові пакети у порожнини навколо труб, каналів або біля інших переходів на стіну чи підлогу, щоб забезпечити чистоту перед заповненням порожнин піною.

2. Захистити фрукти
Наприкінці осені прив’яжіть поліетиленові пакети до майже стиглих фруктів на дереві, щоб уникнути комах і запобігти пошкодженню морозом.

3. Користуватися восками та кремами
Використовуйте пакет, як рукавицю для нанесення меблевого воску або поліру. Потім протріть блискуче покриття м’якою сухою тканиною.

4. Перевозити нечищені рослини
Розділіть оброслі багаторічні рослини і помістіть в пакети, щоб утримувати ґрунт і зберігати вологість, поки ви їх перевозите.

5. Закрити фарбу
Поліетиленовий пакет, розміщений між банкою і кришкою, допоможе тримати фарбу чистою і без лусочок.

Коли ви закінчите фарбування, підсуньте поліетиленовий пакет над кришкою фарби, перш ніж замінити її так, щоб бруд або залишки сухої фарби на нижній стороні кришки не потрапили в рідину.

6. Зберігайте джинси в чистоті
Зробіть отвори в нижній частині двох пакетів і одягайте їх, як наколінники, щоб захистити штани під час робіт в саду и на городі.

7. Зекономте час після непогоди
Очікуєте сніг або мокрий сніг? Прив’яжіть пластикові пакети навколо дзеркал бокового огляду автомобіля, щоб вам не довелося чистити льод на них. Просто витягніть їх потім, і можна їхати.

8. Зробіть місце для відпочинку коту чи собаці
Наповніть стару наволочку щільно пластиковими мішками, пришийте відкритий кінець, і хай ваш вихованець лежить на ній під час часу сну.

9. Як сміттєві вкладиші
Купіть відріз тканини і зшийте його в довгу трубку. Пришийте резинку до верхньої і нижньої частин. Вкладайте пластикові пакети у верхню частину і при необхідності витягайте їх знизу.

10. Для брудних речей
Коли ви подорожуєте, використовуйте пластикові пакети, щоб зберігати свій одяг, який потребуватиме прання. Це дає можливість тримати їх окремо від чистого одягу в валізі.

11. Для утримання форми взуття.
Легкі літні туфлі, які не вдягають в зимовий час, можна набивати поліетиленовими пакетами, щоб вони зберігали свою форму в холодні місяці.

12. Для тіста
Покладіть на стіл пакет перед тим, як розкатувати тісто. Після процедури викиньте його. Це зручніше і чистіше, ніж працювати на столі чи дошці.


Поделитесь в соцсетях: