Магазин торгової марки "ЛЕВГУРТ" пропонує широкий асортимент високої якості міжкімнатних дверей за доступною ціною. В нашому магазині кожен споживач може придбати продукцію, яка подарує вам довговічний комфорт і затишок. За довгі роки роботи нашими фахівцями накопичений величезний досвід у виробництві кімнатних дверей будь-якого дизайну, форми, декору, матеріалу, обробки та розмірів. Великий досвід роботи компанії та співробітників служить гарантом вишуканої роботи. За цей час було виготовлено безліч виробів, які повністю відповідали побажанням їх замовників і служать їм і до цього дня, зберігаючи свій первісний вигляд і експлуатаційні властивості. В нас кожен бажаючий має змогу придбати двері міжкімнатні у Львові за доступними цінами на будь-який смак.

Двері міжкімнатні у Львові на будь-який смак

Пріоритет компанії - оптимальне співвідношення ціни та гарантії ідеальної якості високотехнологічної продукції. До кожного клієнта ми ставимося особливо уважно, виконуючи усі побажання замовника. Всі технологічні процеси при виробництві дверей виконуються досвідченими фахівцями, максимально точно та акуратно. Основні матеріали для виготовлення дверей: масив, пластикові, шпановані, ламіновані, скляні.

Масив - вишуканий матеріал складної техніки виготовлення. Використовується різноманітна деревина.

Ламінація - полотно, вкрите тонкою плівкою, (ламінат). За своїм зовнішнім виглядом вони вирізняються з-поміж інших видів і їх легко можна відрізнити від шпонованих.

Пластикові вироби - каркас наповнений полівінілхлоридом. Дуже зручні у повсякденному використанні, а пластикові вставки зміцнюють основу.
Шпон - полотна заповнені ДСП або інших матеріалів, що додає полотну додаткову стійкість підвищений рівень шумозаглушення, а також стійкість до відкритого полум'я.

Скляні - міжкімнатні двері зі скла добре пропускають світло і роблять суміжні приміщення світлішими. Скляні міжкімнатні двері допомагають зробити приміщення візуально просторішим.

Для виготовлення дверей використовується складні технологічні процеси завдяки яким двері марки "ЛЕАГУРТ" довго служать своїм користувачам. Ми пропонуємо своїм клієнтам:
  1. Різноманітний вибір товарів.
  2. Оригінальні моделі, які підійдуть до будь-якого дизайну.
  3. Високу технологію виробництва з натуральних матеріалів.
  4. Сертифікати якості міжнародного взірця.
  5. Високий рівень обслуговування.
  6. Виконання замовлення в короткі терміни.
  7. Консультації фахівця і виїзд на об'єкт для обмірювання виконується безкоштовно.
  8. Гарантію на усі наші вироби.
  9. Замовлення будь-якої складності, будь-яких розмірів з різнорідної сировини.
  10. Різні цінові категорії, починаючи від найдешевших, тому навіть за обмеженого бюджету нескладно підібрати ідеальний для вас варіант.

Ми дуже цінуємо нашу репутацію, тому виконуємо роботу так, щоб кожен споживач був задоволений усіма нашими товарами та послугами. Таким чином гарантуємо високу якість, надійність, ідеальний зовнішній вигляд, безпеку та довготривалий термін користування наших виробів.


Поделитесь в соцсетях: