Карпатський край сповнений пригод: лісова зона, гори й водоспади сприяють цьому.

Молодь, спортсмени їздять на гірськолижні курорти щороку. Варто подбати про нічліг, оскільки Славське - саме багатолюдне селище. Житло Славського пропонує номери різних категорій: стандарт, напівлюкс, люкс.

Що вибрати: відпочинок в Яремче або в Славському

Зручне розташування Славського приваблює сюди туристів. Що подивитися, куди сходити? У селищі взимку знаходяться лижні траси будь-якого рівня складності: для новачків, трампліни, перешкоди та ін. Вдень можете поганяти на квадроциклах або снігоходах, покататися на санчатах.

Інфраструктура представлена кафе, колибами, ресторанами, пунктами прокату спорядження, магазинами. Тут кожен знайде заняття собі до душі.
Альтернативним курортом вважається Яремче, кожен готель Яремче готовий до зустрічі гостей в будь-яку пору року.

Готелі в Славському пропонують:
  • поселення в комфортному номері;
  • сучасні меблі та техніку;
  • окремий душ;
  • трансфер;
  • супутникове ТБ, безкоштовний Інтернет.

Варто зауважити, ресторани на території готелів виконані в українському стилі, страви подають гуцульські. У меню ви побачите: грибну юшку, банош, мамалигу, крученики, налисники, запечене сало, домашню ковбасу.

Чим примітне селище Яремче


Дістатися в курортну зону можна автобусом з Івано-Франківська або власним авто. Ви на місці, в мальовничій зоні Карпатського лісу.
  1. Влітку величезною популярністю користуються басейни, купання в прохолодній водичці доведеться до вподоби всім гостям.
  2. Піші прогулянки в гори, до водоспадів, до Скель Довбуша, в ліс урізноманітнюють ваше перебування.
  3. Взимку прекрасний гірськолижний курорт своїми підйомниками й лижними трасами.
  4. За подарунками – тільки на Сувенірний ринок. Тут можна купити все: мед, трав'яний чай, горіхи, сушені гриби і ягоди, ткані речі, дерев'яні вироби, глиняні товари, в'язані шкарпетки та капці, речі з вовни овець.
  5. Музей «Міні-Карпати» запрошує на виставку пам'яток та пам'ятних місць гуцульського краю.

Після насиченого дня, вирушайте в свій номер. Проживання в готелі Яремче, ціни різні. Вартість залежить від розташування, рівня комфортності, відстані до підйомників. В Яремче готелі ціни можуть бути вказані зі сніданком, при бронюванні, уточнюйте вартість у менеджера. У континентальний сніданок входить: молочна каша, нарізка з ковбасою та сиром, свіжа випічка, йогурт, чай, кава. Поживно, смачно, просто.

Що вибрати, куди поїхати – вирішувати тільки вам. Обидва селища прекрасні, кожен по-своєму унікальний. Рекомендуємо правильно спланувати свою відпустку і побувати в Славському і в Яремче. Заряду бадьорості та нових вражень вистачить надовго.


Поделитесь в соцсетях: