Дуже багато сімей на сьогоднішній день мають домашнього улюбленця. І це не дивно, адже тепло та любов, яку людина отримує від тварин просто неоціненна. Тому дуже важливо дбати про наших молодших братів, пестити їх, годувати якісною їжею. На жаль, дехто годує кішечок та собак тільки недоїдками, зіпсованими харчами тощо. Незважаючи на те, що тварини, дійсно, не такі вразливі до несвіжої або вже напіввжитої їжі, як люди, проте вони також потребують певного комплексу вітамінів, макро- та мікроелементів для свого організму. Для цього сьогодні існує велика кількість збалансованих кормів. Проте деякі виробники не є достатньо добросовісними і за яскравими етикетками з щасливим собаками продають неякісний корм. В той час, коли консерви для дорослих собак мають бути такі ж корисні та поживні, як і для будь-якої іншої живої істоти. Тому важливо визначитись з постачальником продукцію найвищої якості.

Ваш улюбленець потребує збалансованого харчування

Ви повинні розуміти, що за баночкою консервів приховується дещо більше ніж просто засіб для подолання голу – це, в першу чергу, джерело макронутрієнтів, необхідних для нормального розвитку, а саме білків, жирів та вуглеводів. Адже вони важливі не тільки для людини, а і для тварин також. Ветеринари зійшлись на думці, що найкращі консерви для собак є ті, в складі яких максимальна кількість м’яса. Нежирне м’ясо індички, телятини, яловичини, кролика – найкраще джерело необхідних собачому організму речовин. Проте, перед тим, як додавати до раціону якісь продукті, необхідно з’ясувати, чи немає у Вашого улюбленця алергії. Для цього необхідно здати спеціальні аналізи. Але якщо у Вас немає можливості цього зробити, Ви можете годувати песика ягнятиною, адже саме це м’ясо є максимально гіпоалергенним та добрезасвоюванним.

Якщо у Вас виникають проблеми з тим, де ж все таки консерви для дорослих собак купити, адже дуже багато виробників нехтують якістю вологого корму, то можете сміливо зупинити свій вибір та професійному магазині PetCenter. Компанія працює вже три роки і протягом цього короткого періоду вже стигла завоювати довіру багатьох покупців.

Варто зазначити, що варіанти консервів поділяються на такі типи: для основного харчування, делікатесні та лікувальні.

Перші – це ті, які будуть складати основу раціону і мають повністю збалансований склад. Другі- це ласощі для маленьких улюбленців. А треті – лікувальні – призначає виключно лікар-ветеринар.


Поделитесь в соцсетях: