Сьогодні така не традиційна страва для нашої країни, як суші та роли давно перестали бути екзотикою. Прихильників цього цікаво поєднання рису, риби та водоростей Норі стає дедалі більше. Якщо трохи поглибитись в історію, варто зазначити, що суші прийшли до нашого континенту з країни східного сонця – Японії. З самого початку, а це близько сімнадцятого століття, та на сьогоднішній день основними інгредієнтами для приготування суші та ролів є, як вже зазначалось, пропарений рис, сухі водорості Норі та риба, скручені особливим способом. На сьогоднішній день, варіацій цієї страви дуже багато. В роли почали додавати авокадо, вершковий сир, різні овочі, омлет, спеціальні соуси, морепродукти та багато іншого. З’явились навіть солодкі роли, які готують з млинців, кисломолочного сиру та фруктів.

Суші та роли для найвибагливішого гурмана від Smaki-maki

В Україні з’явилось вже досить багато закладів, де готують японську та китайську кухню. Також багато є інтернет сайтів, де пропонують доставку свіжих приготовлених страв прямо додому. У Львові одним із найнадійніших онлайн-ресторанів, які здійснюють доставку суші, ролів та інших японських страв: супів, салатів, десертів у найкоротші терміни здійснює Smaki-maki. Професіональні кухари, які готують виключно із свіжих та натуральних продуктів, підготували для Вас найширший асортимент суші та роли на будь-який смак. Так, поціновувачі класичних варіантів можуть побалувати себе ролами «Каліфорнія»: з тунцем, вугром або крабом, а також «Філадельфією» з огірком, копченим лососем або навіть з яблуком. Знайдеться щось неймовірно смачне також і для відважних м’ясоїдів, це: роли з беконом або з копченою куркою, а хто не являє свого життя без сиру зможе поласувати різноманітними ролами з двома або навіть чотирма видами цього молочного продукту. Не забули в Smaki-maki і про вегетаріанців або людей, які дотримуються посту – в меню є овочеві роли, зі свіжим огірком, перцем, помідорами та грибами.

Варто також зазначити, що суші є досить корисною та збалансованою їжею. Рис, який є ледь не основнім інгредієнтом – це повільний вуглевод, який заряджає організм енергією на довгий час, риба – це найкорисніший легкозасвоюваний білок та ненасичений тваринний жир, за допомогою яких в організмі будуються м’язи та мембрани клітин. А листя Норі – це необхідна для нашого шлунково-кишкового тракту клітковина.


Поделитесь в соцсетях: