Всього два дні залишилось до початку Великого посту. Проте перед тим я розпочати пост, дуже важливо заздалегідь підготувати організм до відмови багатьох звичних страв. В інакшому випадку зміна раціону може привести до сильного стресу Вашого організму.

Розпочинати таку підготовку варто за неділю до початку посту. Так, у вихідний день корисним буде влаштувати розвантажувальний день. Наприклад, вживання лише яблук та кефіру.

В наступні дні також варто не забувати про обережне харчування. Неділю перед Великим постом називають Масляною, котра ділиться на дві частини: вузьку та широку. Назви говорять самі за себе – в першу половину тижня не варто занадто захоплюватись жирними млинцями з начинкою, а ось у другій половині можна поласувати таким частуванням.

Проте не забувайте, що млинці – досить калорійний продукт, а тому скоротіть їх кількість до чотирьох в день. Крім того, важливо вживати й інші продукти, котрі принесуть користь організму.

Інакше кажучи перехід на пісні страви має бути поступовим. Така дієта є досить простою: відмовтесь від м’ясних продуктів і не переїдайте.


Поделитесь в соцсетях: