Велика кількість людей вважають, що найбруднішим місцем в домі є туалет. Однак, насправді, ця важлива частина квартири чи будинку являється однією з найчистіших. А от найбруднішою, котра є чудовим середовищем для життя та розмноження різноманітних мікробів - жалюзі. При цьому абсолютно несуттєвим є те з якого матеріалу їх виробили.

Слідом за жалюзями йдуть пластикові картки. Цей предмет повсякденного використання є одним з найпопулярніших в сучасному суспільстві. На картках мікроби збираються навкруги номера. Саме тому рекомендовано час від часу протирати ї ватним тампоном змоченому у спирті. Подібна ситуація і з гаманцями. Тут також приховується безліч шкідливих організмів.

Третє місце посідає відро чи контейнер для сміття.

Не оминули увагою і кімнатні рослини, котрі відрізняються підвищеним брудом завдяки осіданню пилу на їх листках.

Неприємна знахідка була виявлена при аналізі щітки від пилососу. Виявляться, вона є чудовим середовищем для пилових кліщів в неймовірній кількості.

Знайти мікроби у великих кількостях можна й у підставці для зубних щіток. Саме тому варто не забувати слідкувати за її чистотою, адже саме там зберігається предмети, які з легкістю передадуть шкідливі бактерії до нашого організму.


Поделитесь в соцсетях: