Різноманітні конструкції жалюзі зайняли гідне місце в ряду виробів, призначених для обмеження та регулювання природнього світлового потоку, що проникає до приміщення. Сьогодні ці гарні та практичні конструкції використовується дизайнерами при оформленні віконних прорізів житлових кімнат, громадських, медичних і навчальних закладів тощо.

Сьогодні в дизайні інтер'єру особливої ​​популярності набули рулонні штори або тканинні ролети. Це сучасні вироби, що захищають від сонячних променів і сторонніх поглядів. Вони були розроблені, щоб задовольнити технічну потребу в затемненні. Вибираючи сучасні тканинні ролети, Ви можете надати перевагу як модним і елегантним, так і класичним тенденціям у декоруванні вікон.

Де можна застосувати тканинні ролети?


Різноманітність конструкцій і матеріалів дає можливість ефективно використовувати такі ролети в офісах, квартирах, будинках і інших приміщеннях. Їх можна встановлювати як на звичайні дерев'яні або пластикові вікна, так і на похилі чи мансардні.

Цей вид сонцезахисних систем має дійсно величезний асортимент тканин і фактур, завдяки чому ідеально конструкція гармонійно доповнить будь-який інтер'єр. Системи рулонних штор відмінно підходять для робочої обстановки в офісі, їх можна встановити у спальні чи повністю облаштувати заміський будинок.

Це чудовий варіант для мансарди, балкону та загалом будь-якого приміщення, адже тканинні ролети не мають особливих технічних вимог. Конструкція рулонних штор дозволяє найбільш повно та плавно керувати рівнем освітленості в приміщенні.

Іноді оформлення вікон шторами виявляється зовсім не простою справою. Деякі вікна мають арочну форму та розташовувалося в стіні з певним нахилом. Їх можна часто зустріти в мансардних поверхах. Варіантів оформлення є декілька: штори-плісе для похилого вікна чи ролети в мінікасеті. Також можна повісити звичайні прямі штори, але притиснути їх до стіни іншим карнизом.

Вибирайте серед широкого асортименту


Ролети відрізняються кольором, матеріалом і фактурою. Сьогодні їх можна знайти в багатьох супермаркетах, де продаються товари для будинку. Краще заздалегідь ознайомитися з усіма пропозиціями на ринку, а вже потім приймати остаточне рішення. Відвідайте кілька магазинів або інтернет-сайтів виробників, оберіть відповідну фактуру та колір.

Ролети з тканини складаються з полотна, яке намотане на спеціальний валик. Механізм пристрою дозволяє в разі потреби регулювати рівень освітленості приміщення. Для цього необхідно просто вибрати відповідне положення ролетів і обережно встановити їх.

Такі конструкції дозволяють Вам повністю регулювати те, скільки світла потраплятиме до кімнат. Це робить їх одночасно стильними та функціональними деталями інтер’єру. Тканинні ролети стануть справжньою прикрасою Вашого приміщення.

Джерело https://sunguard.com.ua/.


Поделитесь в соцсетях: