Про зарплату вчителям

23.01.2012, 19:46
Азарову Миколі Яновичу
Шановний пане Прем'єр-міністр! Мене давно турбує одне питання. І я дуже хотіла, щоб громадськість також дізналась про цю проблему. Власне,питання з яким я до вас звертаюсь стосується не скільки мене, стільки моєї мами. Отож справа ось у чому.

Моя мама працює в школі вчителькою. Всі, напевне, знають, що зарплата у вчителів м"яко кажучи невисока. Але проблема не лише в цьому. Дуже часто в новинах по телевізору ви, Микола Азарович, голосно заявляєте, що підвищите зарплату на 400 гривень, на 200 і т.д. Тобто з певноб переіодичністю ми чуємо про такі суми і кожен раз віримо, справді так і буде. Але по факту виявляється, що реальна зарплатня підвищується лише на 20 гривень! Як таке можливо?

Як можна так відкрито брехати людям? І найпарадоксальніше у всій цій ситуації те, що люди дійсно думають, ніби вчителям збільшують зарплатню.Наші знайомі вже не раз питали, скільки тисяч отримує моя мама. І дійсно, якщо послухативаші заяви, то виходить, що вчителі уже купаються в грошах.Тож я закликаю вас надалі робити заяви лише по факту і не розкидатись порожніми обіцянками, які викликають лише посмішку.
Калько Ярослава Миколаївна
Публикации:
  • Авторские статьи
  • Фото
  • Юмор
Ловушка для союзника или каково быть партнером США Ловушка для союзника или каково быть партнером США
11 октября 2021 | 12:03
После очередного провала политики Белого Дома в Афганистане США снова показали свою несостоятельность как союзников и
Критичный  взгляд на Критичный взгляд на "удобные" и "комфортные" украинские новостройки
09 сентября 2021 | 16:51
Реалии с жилой недвижимостью в стране на сегодняшний день таковы – жилье есть, а денег на него у рядовых украинцев нет.
Регистрация
Комментарии - 0

Последние новости