Мобільні банки зі зручним інтерфейсом і прозорими умовами користування — це про полегшення вашого життя. Ви можете вибрати собі картку від Sportbank, дебетову для заощаджень або кредитну. Перед тим, як завантажити застосунок і завести собі карту, дізнайтеся про Sportbank відгуки від інших користувачів. Тоді ви зможете скласти об’єктивне уявлення про банк і його пропозиції.

4 причини мати картку від Sportbank

Головні переваги


Оцінюйте привабливість банку за його загальними пропозиціями. Серед головних причин, чому вигідно стати клієнтом «Спортбанку» є:
  • Можливість заводити дебетову та кредитну карти — на них діють різні тарифи, тож ви можете знайти найвигідніший для себе.
  • Ощадний рахунок «Рюкзак», з яким вам легше буде відкладати гроші й будувати собі цілі на заощадження.
  • Два тарифи на виплату: «Проста розстрочка» і «Сплата частинами», що працюють за різними умовами.
  • Великий кешбек від банку й партнерів — на власні заощадження він дещо менше, ніж на кредитні кошти.
Картки Sportbank є декількох видів. Наприклад, біла — це дебетова. На ній ви можете зберігати власні гроші, отримувати заробітну плату, пенсію чи інші перекази. Кредитна карта має пільговий період строком у 62 дні. Також ви можете оформити картку єПідтримка для отримання цільових виплат від держави.

Як отримати карту: інструкція


Перевага Sportbank у тому, що це мобільний банк. Щоб отримати картку, вам не треба йти до відділення, довго чекати своєї черги тощо. Простий алгоритм:
  1. Завантажуєте застосунок для телефону.
  2. Реєструєтеся і верифікуєтеся, можна або за допомогою порталу Дія, або з додаванням вручну всіх документів і фотоверифікацією.
  3. Вибираєте тариф і картку, яку хочете отримати.
Застосунок має простий інтерфейс. Тож ви без проблем зможете швидко оформити картку й замовити її випуск за потреби. Наприклад, єПідтримка існує тільки віртуальна, а білу картку можна отримати фізично.

Загалом банк пропонує вигідні тарифи й багато «плюшок» для своїх клієнтів. Якщо ви часто користуватиметеся карткою, то варто розраховувати на збільшення лояльності.

Читайте на тему: Нацбанк України вводить в обіг нові 100 гривень


Поделитесь в соцсетях: