Вже давно минули часи, коли необхідно було їхати в касу, щоб оформити квиток на літак. За допомогою сучасних технологій, це можна зробити просто з будь-якої точки світу, маючи швидкісний інтернет. Для цього просто необхідно ознайомитись з інформацією на сайті, котрому Ви будете купувати авіаквитки та, послуговуючись інструкцією зробити замовлення. Оплативши квитки онлайн, Ви отримуєте електронний варіант, який прирівнюється на законодавчому рівні до звичайного паперового. Такий квиток буде постійно «з Вами» у Вашому смартфоні, що нівелює можливість його раптової втрати чи ушкодження.

Поради для максимально раціонального вибору авіаквитків

Проте є деякі поради, які допоможуть вам максимально ефективно використовувати свої ресурси, як фінансові так і часові під час придбання квитків на авіарейси.

Щоб добряче зекономити на перельоті, намагайтесь бронювати проїзні документи за декілька місяці до вильоту. Так, Ви можете заощадити близько двадцяти відсотків вартості. Якщо Ви не боїтесь пересадок та довгого перельоту, другою порадою для економії буде придбання квитків непрямого сполучення. Додаткову інформацію, як підібрати максимально зручний переліт з пересадкою, Ви можете дізнатись у спеціалістів авіакомпанії. До того ж, багато компаній в рамках програми лояльності пропонують дуже вигідні знижки, якщо брати одразу квиток на зворотній шлях. В цьому контексті варто відзначити, що не слід уникати введення своєї електронної адреси для надсилання новин авіакомпанією. Дуже часто, серед реклами, можна натрапити на вигідні пропозиції та акції.
Нещодавні дослідження виявили, що на ціноутворення квитка має вплив навіть гаджет, з якого здійснюється його пошук в мережі. Так, перебуваючи в Парижі суботнього вечора та шукаючи квиток на літак 10-го Айфону, Ви навряд зможете знайти дешеві пропозиції. Новітні технології дозволяють авіакомпаніям відстежувати Ваш пристрій, та завищувати ціну від 2 до 5%. Проте, це не стосується компанії E-BILET, яка турбується про заощадження своїх клієнтів та робить усе можливе для того, що Ваш переліт був максимально комфортним та фінансово спроможним.

До того ж, компанія використовує спеціальні алгоритми швидкого пошуку та порівнювання рейсів. Так, проводиться моніторинг близько п’яти ста різних авіаперевізників різних напрямків: далекомагістральних, локальних и лоукост, що дозволяє обрати найзручніший спосіб перельоту.


Поделитесь в соцсетях: