Швидко Гроші – мікрофінансова організація, котра з’явилася на ринку України в 2012 році. З тих пір компанія дуже активно розвивається і постійно розширяє власну клієнтську базу. Завдяки якісній роботі і високому сервісу МФО користується популярністю і регулярно заслуговує на позитивні відгуки клієнтів, які крім іншого, рекомендують Швидко Гроші своїм друзям і знайомим.

Швидко Гроші - мікрокредитування легко і просто

Відсоткові ставки в Швидко Гроші


Від розміру відсоткової ставки напряму залежить розмір суми, яку доведеться переплатити за можливість користуватися позиченими грошима. І в “ШвидкоГроші” вона є доволі адекватною. Проценти тут нараховуються щоденно в розмірі 2%. Такі умови є незмінними і для новачків, і для тих клієнтів, які постійно користуються послугами компанії. Проте останні, якщо зарекомендують себе добросовісними і чесними позичальниками, зможуть суттєво зекономити завдяки бонусам, акціям, спеціальним індивідуальним знижкам і регулярним розіграшам.

Умови отримання позики


Фішка мікрофінансових організацій – розуміюче і лояльне ставлення до клієнтів. і “ШвидкоГроші” також славиться аналогічним підходом. Аби отримати тут матеріальну допомогу, позичальник мусить відповідати наступним вимогам:
  • бути громадянином України і мати можливість підтвердити це за допомогою українського паспорту;
  • проживати на території країни;
  • потрапляти до вікового проміжку від 18 до 60 років;
  • мати доступ до інтернеті, власну електронну скриньку і картку, оформлену на своє ім’я.

Ніяких додаткових довідок, виписок, застав, поручителів Швидко Гроші не вимагає.

Секрети отримання кредитів


Не секрет, що мікрофінансові організації в цілому, і “ШвидкоГроші” зокрема ставляться до клієнтів лояльно і із надзвичайним розумінням. Дійсно, отримати позику тут набагато простіше і швидше, ніж в банку, а схвальні відповіді отримують навіть ті клієнти, які на допомогу великих фінансових установ і не розраховують. Проте і Швидко Гроші часом відповідають відмовою. Трапляється це з різних причин. Аби уникнути негативного рішення, треба при поданні заявки дотримуватися наступних правил:
  • анкету потрібно заповнювати чесно, надаючи про себе лише правдиву інформацію;
  • в заявці не повинно бути помилок, тому її треба ретельно перевіряти (оскільки анкети перевіряються за допомогою автоматизованих алгоритмів, які навіть переставлені місцями або пропущені літери сприймає як спробу шахрайства);
  • обов’язвово потрібно перевірити картку, на яку повинні прийти гроші, адже якщо термін її дії закінчується раніше за термін кредиту, позику надано не буде;
  • бажано заповнювати всі поля в анкеті, навіть ті, які не позначені зірочками і не є обов’язковими;
  • варто перевірити свою кредитну історію, бо за наявності відкритого кредиту нового Швидко Гроші не видадуть.

Способи повернення коштів та можливі штрафи


Компанія пропонує декілька основних способів розрахунку, серед яких кожен позичальник зможе знайти найбільш підходящий для себе. До основних варіантів відносяться такі:
  • онлайн через особистий кабінет – гроші при цьому списуються із тої ж картки, на яку переказувався кредит;
  • через термінали самообслуговування;
  • у банківській касі (але обираючи цей варіант, варто брати до уваги, що гроші через банк йдуть протягом декількох днів, тому на останній день оплату залишати не треба – почнеться прострочення).

Штрафні санкції починають діяти с першого ж дня затримки і полягають в 2 додаткових відсотках, нарахованих на суму боргу. Крім того, кожного наступного дня відсоткова ставка зростатиме ще на 2%.

Уникнути санкцій допоможе пролонгація. Більше дізнатися про суть та умови даної послуги, можна на сайті Finpanda, на якому є безліч корисної інформації про кредитні організації і запропоновані ними фінансові продукти.


Поделитесь в соцсетях: