Бізнес іде в інтернет. Тому створити інтернет магазин самому з нуля - відмінний варіант для того, щоб розпочати власну справу. Тільки уявіть, якого рівня життя ви можете досягти, просто переставши працювати "на дядю". Подумайте про ту фінансової свободи, яку дає вам набір простих дій, які просто потрібно зробити. Відкрити інтернет-магазин на конструкторі A5.ru простіше простого. Для цього вам потрібно зареєструватися, вибрати шаблон і почати творити.

Бізнес іде в інтернет

Як створити інтернет-магазин. Покрокова інструкція


Якщо відкрити інтернет-магазин одягу, косметики або інших товарів було б так легко, то все б цим займалися! Таку думку притаманне багатьом людям. На щастя для Вас, в цьому і полягає причина їхньої бездіяльності. Менше буде конкуренції. Отже, ось проста покрокова інструкція про те, як створити сайт з функціоналом інтернет-магазину:

Вибираємо шаблон інтернет-магазину


В нашій колекції зібрано величезну кількість безкоштовних шаблонів інтернет-магазинів під різні сфери бізнесу. Вибирайте вподобаний вам. Навіть якщо ви не знайдете готового рішення для вашої тематики - з цим немає проблем! Просто відкривайте найбільш красивий, на вашу думку, шаблон, змінюйте зображення і текст, і готово!

Завантажуємо товари


Простий конструктор сайтів дозволить з легкістю завантажити всі ваші товари і почати продавати їх в онлайні. Ви також можете скористатися зручним імпортом таблиць або інтеграцією з однією з популярних CRM. Розташувати віджет магазину можна на будь-якому з наших шаблонів сайтів або Лендінзі.

Залучаємо людей


Сайти самі собою не просуваються, і щоб ваша справа приносило прибуток, необхідно буде вкластися в рекламу. Яндекс Директ, Google Adwords, таргетована реклама в соціальних мережах. Залучайте будь-які джерела трафіку на ваш новий сайт.

Якщо раніше у вас виникали питання з приводу того, де створити інтернет-магазин, то тепер ви знайшли відповідь. Найприємніше, що перші два тижні ви користуєтеся всіма функціями конструктора інтернет-магазинів абсолютно безкоштовно. Тобто вам не доведеться купувати "кота в мішку" і думати, чи підійде вам це рішення.

Не сьогодні, значить - ніколи. Пам'ятайте про те, що час не дорівнює грошам. Час набагато дорожче. Тому прямо зараз вибирайте один з готових шаблонів і приступайте до роботи!

Просування сайтів


Крім створення інтернет магазину вам також буде потрібно зайнятися просуванням сайту як звичайним seo так і за допомогою соц. мереж і контекстною рекламою.


Поделитесь в соцсетях: