Будівництво заміських будинків в стилі хай тек від KAGER - це цілий архітектурний напрямок, який користується популярністю у замовників. Котеджі в стилі хай-тек мають цілий перелік особливостей:
  • на всіх етапах реалізації проекту використовуються передові технології та інноваційні матеріали;
  • котеджі мають максимально комфортне планування;
  • присутність декору в будь-яких його проявах мінімальна;
  • переважання прямих ліній, простих геометричних форм.

Якщо ви хочете переїхати з квартири в свій власний будинок і змінити багатоповерхівку на елітне житло преміум-класу, поспішіть звернутися до компанії Кагер. Виробник пропонує вашій увазі проекти сучасних котеджів на будь-який смак, колір і гаманець.

Ви можете переглянути каталог проектів будинків у стилі хай тек від Кагер і обрати саме той варіант, який влаштує за всіма параметрами.



Чому хай тек?


Тяжієте до сучасних архітектурних стилів? Будинок у стилі хай тек від KAGER - найкраще рішення. У процесі виробництва використовуються сучасні екологічні матеріали, які прості в догляді і мають довгий термін служби. Кожен будинок має зручне, комфортне і продумане до дрібниць планування, яке робить щоденну експлуатацію котеджу простою.

Дизайнери, архітектори і проектувальники компанії Kager доклали максимум часу і сил, щоб сучасні будинки від Кагер максимально відповідали вимогам покупців.

У разі, якщо параметри і характеристики будинку не збігаються з вашими основними вимогами, ми готові доопрацювати будь-який з проектів або розробити спеціально для вас індивідуальний проект.

Співпраця з компанією KAGER - це унікальна можливість замовити будинок під ключ, незалежно від того, йдеться про типове рішення або індивідуальний проект.

Скільки коштує будинок в стилі хай тек від Kager?


На сайті нашої компанії ви можете переглянути не тільки проекти будинків, їх опис і фото, але й також приблизну вартість. Онлайн-каталог дозволяє отримати відповіді на всі питання, що цікавлять, відштовхуючись від характеристик, креслень і докладних описів. У разі необхідності наші менеджери готові прийти на допомогу і докладніше розповісти про переваги будинків від Кагер.

Безумовно, будівництво котеджу в стилі хай тек коштує на порядок дорожче, ніж типового будинку. Однак, більш висока ціна на всі 100% виправдана. Експлуатація сучасного котеджу, зведеного за енергозберігаючими технологіями, обходиться в рази дешевше, ніж типові вілли аналогічної квадратури. Це означає, що ви зможете жити у сучасному будинку своєї мрії і при цьому не переплачувати за електроенергію, опалення взимку і систему кондиціонування влітку.

Замовити будинок в стилі хай тек від Kager


Фахверкові будинки в стилі хай тек від www.kagerhouse.com.ua - це, перш за все, високі технології. Дуже часто будинки з плоским дахом, виконані з нетипових матеріалів, виглядають дуже дивно. Однак навіть найхимерніші елементи тут є важливими складовими задумки автора проекту. Тут немає зайвих і непотрібних деталей. Кожен елемент несе практичну функцію і є частиною однієї великої картинки.

Якщо ви вирішили замовити будинок у стилі хай тек від KAGER, ви можете бути впевнені в тому, що він буде максимально відповідати вашим вимогам в питаннях якості і дизайну. Для кожного проекту прораховується індивідуальна ціна, яка озвучується клієнту заздалегідь, до підписання договору.

По завершенню будівництва будинку ви отримуєте на руки не тільки ключі, але і повний пакет документації!

Переваги співпраці з компанією Кагер


  1. Якість і терміни робіт гарантуються договором і нашою доброю репутацією.
  2. Наші ціни на будівництво елітної нерухомості одні з найнижчих на ринку.
  3. Звернувшись до нас, ви будете працювати з професійними архітекторами, дизайнерами, проектувальниками, будівельниками, майстрами по ремонту з досвідом 10+.
  4. Ми працюємо швидко, не на шкоду якості - середня тривалість реалізації типового проекту - від 6 до 8 місяців.


Поделитесь в соцсетях: