У американському штаті Мічиган грабіжник, який понад тридцять років тому викрав з однієї з крамниць вісімсот доларів, повернув всю суму з відсотками. Ця неймовірна історія розпочалась з листа, який у понеділок надійшов до редакції телеканалу «NBC».

В листі самопроголошений крадій, що не підписався та не залишив зворотної адреси, дуже емоційно та з великою кількістю помилок просив йому допомогти у пошуках людини, якій він винен гроші. Разом з листом, який також було адресовано і місцевому шерифові, у конверті знаходились дванадцять купюр по сто доларів.

«Весь цей час я жив з відчуттям провини. Я не виправдовую свій поганий вчинок. Але дуже вас прошу віднайти ту людину, віддати ці гроші та сказати, що на той момент я був повним дурнем».

За словами шерифа, у відділку не зберігаються дані про нерозкриті крадіжки тридцятирічної давнини, однак їм вдалося знайти чоловіка, чию крамницю у 1980-ому році пограбував автор листа. Свій бізнес американець продав ще в 1988-ому, тому його дуже здивував такий вчинок крадія, але він був щасливий отримати свої гроші назад.

Між тим у відділку заявили, ще не будуть вдруге відкривати кримінальну справу, оскільки сплив термін давності, і чоловік всі тридцять років, імовірно, жалкував про свій вчинок, тому він вже достатньо настраждався.


Поделитесь в соцсетях: