Співробітник британської прикордонної служби обрав досить незвичайний спосіб написати заяву про звільнення. Так, 31-річний працівник аеропорту Стансед Кріс Холмс, написав заяву глазур’ю на власноруч спеченому торті.

Свій виріб (а це був морквяний торт з горіхами пекан, родзинками, кокосом та апельсиновим кремом) чоловік лишив у чергового.

Рішення про звільнення до Кріса прийшло через бажання повністю присвятити своє життя пекарській справі. Автор такої заяви розповів, що цей крок він обдумував більш ніж півроку, проте нікому не говорив, адже не був точно впевнений. Праці в прикордонній службі чоловік присвятив сім років, а в 2010 році зробив перші кроки у пекарській справі. «Мені хочеться більше часу приділяти цій справі, а також спілкуванню з сином» - підкреслив Холмс.

Заява вийшла доволі таки не маленькою. Зокрема в ній чоловік написав, що після народження своєї дитини нарешті зрозумів наскільки безцінне життя і як важливо приділяти увагу улюбленій справі. «Бажаю своїм колегам всього найкращого» - завершив своє послання екс-прикордонник.


Поделитесь в соцсетях: