Прокуратура Великобританії отримала рапорт, підписаний службовим собакою. Цей випадок стався, тому що працівники відомства переплутали абревіатуру PD (службовий пес) з РС (констебль) та вирішили, що у затриманні підозрюваного приймав участь чоловік на прізвище Піч. Саме тому вони відправили до поліцейського відділку запит, вимагаючи надіслати письмовий рапорт для подальшого пред’явлення у суді.

Отримавши запит, відповідальний за пса кінолог намагався пояснити співробітникам прокуратури, що документ надісланий помилково, а Піч – це не прізвище констебля, а прізвисько чотирирічної німецької вівчарки. Проте запити не припинялися. Тоді розлючений кінолог сам написав за собаку рапорт та відправив його слідчим. Невдовзі фотографії документу з’явилися на неофіційній сторінці британської поліції у соціальній мережі Facebook та дуже швидко розповсюдились по всьому інтернетові.

«Я бігти за ним. Я його кусати. Поганий. Але смачний. Гарний, гарний хлопчик, Піч», – ось що написано друкованими літерами у рапорті. А замість підпису на документі стоїть відбиток лапи.

Схожий випадок стався у Сполучених Штатах минулого року. Там на прохання обвинуваченого службового собаку викликали до суду. Він хотів, що пес прямо у залі засідання довів своє вміння шукати наркотики. Однак суддя вирішив, що присутність собаки недоречна, тому попросив вивести тварину.


Поделитесь в соцсетях: