Лялька Барбі вже давно вважається втіленням ідеалу. Однак графічний дизайнер з Великобританії Едді Агірре вирішив показати справжнє обличчя ляльки без косметики та макіяжу.

За допомогою цифрового редактору зображень дизайнер лишив ляльку макіяжу та зачіски. В результаті з’явилась незнайома жінка з мішками під очима, зморшками, неслухняним волоссям, жирною шкіро, жовтими зубами та брекетами. І, хоча довгий час творців ляльки критикували за, те що вона викликає нереалістичні очікування зовнішності у дівчаток всього світу, новий вигляд Барбі призвів до великої кількості негативних відгуків.

Багатьом не сподобався змучений вигляд красуні, адже вона стала схожою на хвору. Деякі вважають, що такий вигляд ляльки налякав би не лише дітей, а й навіть її нареченого - Кена.

«Дітям необхідні казки та казкові персонажі, а з реальністю у них ще буде час познайомитися» - пише один з користувачів Інтернету.

Користувачі, закликають не знищувати «ікону краси для багатьох поколінь», навіть якщо ідеальна зовнішність викликає появу комплексів при порівнянні з красою цієї ляльки.


Поделитесь в соцсетях: